Интер не сгреши срещу Фиорентина (ВИДЕО)

Попаденията отбелязаха Антонио Кандрева (44) и Николо Барела (67)

Интер не сгреши срещу Фиорентина (ВИДЕО)

Интер и Фиорентина завършиха при резултат 2:1 на "Джузепе Меаца" в последния 1/4-финал от Купата на Италия. Попаденията отбелязаха Антонио Кандрева (44) и Николо Барела (67), както и Мартин Касерес (60). Само преди месец отборите играха на "Артемио Франки" в мач от Серия "А", като завършиха 1:1.

 

Още в 4-ата минута Пол Лирола нанесе опасен удар по земя, който обаче мина близо до вратата, а малко след това и Киеза се отчете с пропуск. Последваха блокирани изстрели на Кандрева и Годин, а в 27-ата минута Николо Барела отправи неточен шут. Секунди по-късно Весино също не сполучи със свой удар, а малко след това Лаутаро на два пъти пропусна да се разпише. В 44-ата минута след серия от добри пасове на домакините и лоша намеса в защита на Мартин Касерес топката попадна в краката на Кандрева, който я насочи в мрежата за 1:0.

 

В 48-ата минута изстрел на Ашли Йънг мина покрай вратата, а малко след това при изпълнения на корнери първо Лаутаро не показа точен мерник, а после и Алексис. В 55-ата аржентинецът от воле прати топката над вратата. Три минути по-късно Весино отправи добър удар с глава, но Терачано съумя да избие в корнер. В 60-ата обаче Касерес се реваншира за грешката си за първия гол в мача и на свой ред се разписа за 1:1, засичайки с глава центриране от корнер. В 64-ата Влахович остана сам срещу Самир Ханданович, но стражът парира неговия изстрел.

 

В 66-ата минута Ериксен дебютира за "нерадзурите", появявайки се на мястото на Алексис. Едва секунди по-късно Барела върна преднината на Интер с чудесен далечен изстрел. В рамките на 79-ата минута Влахович и Ериксен направиха по един пропуск за двата отбора. В 83-ата Лаутаро се разписа, но голът му не бе признат поради засада. Последното положение в мача за гостите се откри пред резервата Рикардо Сотил в 84-ата минута, но Ханданович спаси неговия удар, с което съхрани аванса на своя тим.

 

СТАРТОВИТЕ СЪСТАВИ:
 

Интер: Ханданович, Годин, Ранокия, Бастони, Кандрева, Весино, Барела, Йънг, Алексис, Лукаку, Лаутаро
 

Фиорентина: Терачано, Чечерини, Касерес, Миленкович, Лирола, Бенаси, Бадел, Пулгар, Далберт, Киеза, Влахович
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки