Пьонтек отива в Бундеслигата, Родригес е близо до ПСВ

Става въпрос за 27 млн. евро плюс бонуси

Пьонтек отива в Бундеслигата, Родригес е близо до ПСВ

Милан е много близо до осъществяването на три изходящи трансфера преди затварянето на зимния трансферен прозорец. Става въпрос за продажбите на нападателя Кшищоф Пьонтек, левия бек Рикардо Родригес и дясното крило Сусо.

 
Джанлука Ди Марцио твърди, че Пьонтек е на крачка от трансфер в Херта (Берлин) от германската Бундеслига. Милан отхвърли първата оферта на берлинчани, но втората е удовлетворила “росонерите”. Става въпрос за 27 млн. евро плюс бонуси. Както е известно, редица отбори искаха да привлекат полския национал през този месец. Най-близо беше Тотнъм, но Милан категорично отказа офертата на “шпорите” за наем на играча.
 
Отново според Ди Марцио възможността Родригес да премине в Наполи и така да се събере с Дженаро Гатузо е пропаднала. Посочената причина е постъпилата оферта - за преотстъпване с опция за откупуване, което не се е харесало на гранда от Милано. Преди това швейцарецът беше цел на истанбулския Фенербахче, но и там той няма да заиграе. Така като фаворит за неговия подпис за момента изглежда холандският ПСВ Айндховен, като още преди две седмици се заговори за интереса на отбора към 27-годишния футболист. Спекулира се, че предложението на “филипсите” е за наем за 1 млн. евро и задължително откупуване на по-късен етап за още 5 млн. евро.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки