ОБЗОР: Нешвил надви Вашингтон, Тампа Бел срази Лос Анджелис

Вижте резултатите от НХЛ през изминалата нощ

ОБЗОР: Нешвил надви Вашингтон, Тампа Бел срази Лос Анджелис

Нешвил победи с 5:4 като гост Вашингтон в среща от редовния сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада. Победното попадение беше дело на Яник Вебер точно 4.37 минути преди края на последния период. Това е първи гол за защитника през настоящия шампионат.

 
Райън Йохансен изравни за 4:4 в 43-ата минута на двубоя, а преди това точни за победителите бяха още Роко Грималди, Микаел Гранлунд и Джаред Тинорди. Тинорди вкара дебютното си попадение в Лигата.
 
Ричард Паник реализира на два пъти в мрежата на Предатърс, а звездата Алекс Овечкин се отличи сгол номер 693 в своята кариера. Руснакът се намира на девето място във вечната ранглиста на най-добрите реализатори в НХЛ.
 
Том Уилсън също вкара в полза на столичани, които повеждаха в резултата с 1:0 и 4:3, за да допуснат обрата в края на мача.
 
Стивън Стамкос на два пъти отбеляза името си сред голмайсторите при победата на Тампа Бей с 4:2 като гост срещу Лос Анджелис. Ерик Чернак се разписа за 3:2 в полза на Лайтнинг, а съотборникът му Тайлър Джонсън също беше точен във вратата на Кингс.
 
В самото начало на втората част домакините вече водеха с 2:0 след голове на Алекс Лафало и Тайлър Тофоли, разписал се в дебютния период от срещата.
 
Вратарят Андрей Василевски се отличи с 32 спасени шайби пред голлинията на победителите. Никита Кучеров направи две завършващи подавания за обрата на Тампа Бей от 0:2 до 4:2.
 
 
Мачове от редовния сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ):
 
Далас - Торонто 3:5
 
Вашингтон - Нешвил 4:5
 
Анахайм - Аризона 4:2
 
Лос Анджелис - Тампа Бей 2:4
 
Едмънтън - Калгари 3:4 след дузпи
 
Сан Хосе - Ванкувър 2:5
 
Източна конференция
Столична дивизия: Вашингтон 73 точки, Питсбърг 67, Ню Йорк Айлъндърс 63
Атлантическа дивизия: Бостън 70, Тампа Бей 65, Флорида 61
 
Западна конференция
Централна дивизия: Сейнт Луис 70, Колорадо 62, Далас 60
Тихоокеанска дивизия: Ванкувър 62, Калгари 59, Едмънтън 58

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки