ОБЗОР: Всички сделки от последния ден от януарския трансферен прозорец

Вижте кои отбори се подсилиха в последните часове на януари

ОБЗОР: Всички сделки от последния ден от януарския трансферен прозорец

Зимният трансферен прозорец в петте водещи футболни първенства на Европа приключи

Клубовете от Англия, Франция, Германия, Италия и Испания имаха възможност да правят сделки до 23:00 часа местно време, докато тези от Португалия ще имат на разположение още ден, за да завършат селекциите си.

Българските и руските отбори пък могат да правят трансфери и през следващия месец.

 


23:30 часа Манчестър Юнайтед не се е отказал от Джошуа Кинг, Игало е резервният им вариант, твърдят медиите в Англия

21:47 часа
Официално: Милан обяви привличането под наем на Алексис Салемакерс от Андерлехт до края на сезона


21:28 часа
Официално: Милан прекрати наема на Диего Лаксалт в Торино и така той отново ще облече червено-черната фланелка

21:05 часа Манчестър Юнайтед са напът да отмъкнат Одион Игало под носа на Тотнъм

21:00 часа Трансферният прозорец в Италия затвори! Очакват се обаче още няколко сделки да бъдат обявни официално

20:51 часа Сайтът на Италианската футболна федерация потвърди трансфера на Алексис Салемакерс от Андерлехт в Милан

20:03 часа
Официално: Ювентус преотстъпи на Борусия (Дортмунд) халфа Емре Джан

19:34 часа
Официално: Барселона обяви сделка с Палмейрас за младия халф Матеус Фернандес

19:10 часа Официално: Манчестър Сити преотстъпи Анхелиньо на РБ (Лайпциг)

19:00 часа
Пазарът в Германия затвори! Клубовете обаче могат спокойно да завършат сделки, стига преди това да са ги регистрирали като потенциални в специален регистър към федерацията

18:58 часа
Извънредно! Проблем с трансфера на Антони Робинсън в Милан. Клубът връща спешно от наем Диего Лаксалт, който досега беше в Торино

18:29 часа 
Официално: Кейсуке Хонда премина като свободен агент в Ботафого

17:09 часа
Официално: РБ (Лайпциг) продаде на Айнтрахт (Франкфурт) Щефан Илзанкер

16:21 часа
Официално: Манчестър Юнайтед купи вратаря на Саутенд – Нейтън Бишоп. Юношеският национал на Англия подписа договор с тима от "Олд Трафорд" за две години и половина.

 

15:21 часа Официално: Верона привлече защитника на Интер Федерико Димарко под наем до края на сезона. Футболистът може дабъде откупен през лятото срещу сумата от 8 милиона евро.

 

14:33 часа Официално: Барселона привлече 20-годишния нападател Франсиско Тринкао от Брага срещу 31 млн. евро. Младият португалец ще доиграе сезона в настоящия си тим, а на “Камп Ноу” ще пристигне през лятото с договор за 5 сезона. Откупната му клауза при каталунците е в размер на 500 млн. евро.

 

14:02 часа Официално: Белгийският национал Яник Караско се завърна в Атлетико Мадрид под наем до края на сезона.


13:38 часа Официално: Арсенал привлече в състава си под наем до края на сезона десния бранител Седрик Соареш от Саутхемптън.


13:17 часа Официално: Херта (Берлин) представи новото си попълнение Кшищоф Пьонтек, който пристига от италианския Милан.


12:40 часа Официално: Нюкасъл финализира привличането на Дани Роуз под наем от Тотнъм до края на сезона.

12:19 часа Официално: Румънският национал Янис Хаджи премина в Глазгоу Рейнджърс под наем от Генк.

12:02 часа
Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан отрече информациите, че Гарет Бейл ще се завърне днес в Тотнъм.

11:43 часа Сензационна новина от Острова! Според английските медии Тотнъм е близо до това да си върне Гарет Бейл от Реал Мадрид.

11:22 часа Потвърдено: Борнемут е отказал оферта от Манчестър Юнайтед за нападателя Джошуа Кинг, разкри треньорът на „черешките“ и поясни, че не знае дали юношата на „червените дяволи“ ще се завърне на „Олд Трафорд“ до края на днешния ден, защото преговорите продължават.

10:57 часа Официално: Италианският национал Алесандро Флоренци ще играе под наем във Валенсия, след което испанският клуб ще може да го откупи от Рома.

10:32 часа Официално: Дженоа привлече един от големите таланти в школата на ЦСКА - Йоан Борносузов.

10:01 часа Официално: Виляреал представи Пако Алкасер, според испанските медии Борусия (Дортмунд) ще получи 25 милиона евро за нападателя.

9:36 часа Френските медии твърдят, че Лудогорец все още следи ситуацията около защитника на Амиен Жордан Льофор. Играчът може да дойде в Разград под наем с опция за откупуване, пише le11amienois.fr.

09:02 часа Емре Джан може да се счита за ново попълнение на Борусия Дортмунд. Очаква се днес халфът да мине прегледи и да бъде представен, след като германският клуб се разбра с Ювентус за трансфера. 26-годишният халф ще играе като преотстъпен на "Сигнал Идуна Парк", а след това ще бъде откупен от "жълто-черните".

08:43 часа Румънският национал Янис Хаджи е пред трансфер в Глазгоу Рейнджърс. 21-годишният халф ще играе като преотстъпен от Генк в шотландския гранд до края на сезона. Синът на легендата Георги Хаджи записа 24 мача за Генк след трансфера си от Виторул Констанца това лято.

08:12 часа Официално: Отборът на Виктория (Пилзен), който днес играе контрола с ЦСКА, продаде нападателя си Михаел Кръменчик на белгийския шампион Брюж за 6 милиона евро.

07:59 часа Италианският гранд Милан се раздели с трима - Сусо, Пьонтек и Рикардо Родригес, така че се очаква днес да привлече нови футболисти в състава си.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки