Пирин с второ поредно реми в Турция

„Орлетата“ направиха 2:2 с Македония Гьорче Петров

Пирин с второ поредно реми в Турция

Пирин записа второ реми в контролите на подготвителния си лагер в Турция.

„Орлетата“ стигнаха до 2:2 с ФК Македония Гьорче Петров в един интересен спаринг.

През първото полувреме „залените“ владееха инициативата, пресираха успешно съперника и създаваха проблеми на отбраната в червено. 

Златинов се възползва от едно положение и отбеляза красиво попадение след отлична атака за 1:0 в деветата минута.

Македонците се окопитиха бързо, като създадоха опасност след грешка в отбрана на Пирин, но Ганев спаси, избивайки в корнер, след който обаче падна изравнителното попадение в 20-ата минута.

В 26-ата Златинов бе отново близо до гола, но ударът му без избит от вратаря, а в края на полувремето Хендерсън пусна отличен пас към Михайлов, но младият нападател се размина на милиметри с топката и не успя да стреля.

Втората част започна с гол от съблекалнята за Македония Гьорче Петров, след като техен нападател бе оставен сам пред наказателното поле и стреля от 20-ина метра в левия горен ъгъл.

Пиринци тръгнаха да връщат попадението веднага, като в 60-ата минута Благов изработи дузпа, която Златинов хладнокръвно реализира за крайното 2:2.

В 70-ата минута мениджърът Уорън Фийни направи пълна смяна на единайсеторката. До края на мача Габриел да Силва имаше възможност на два пъти да донесе победа на Пирин, но не успя.

Следващата контрола на „орлетата“ е в сряда срещу полския Термалика.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки