Радост в Мадрид: Еден Азар се завръща в игра

„Мачът със Сосиедад е финал за нас, Барса ще се бори за всичко“, смята Зидан

Радост в Мадрид: Еден Азар се завръща в игра

Еден Азар поднови пълноценни тренировки с Реал Мадрид.

Белгиецът е извън терените повече от два месеца заради контузия в глезена.

За последно той игра в групите на Шампионска лига срещу ПСЖ (2:2).

Новината е отлична за наставника на 13-кратния европейски клубен шампион Зинедин Зиден.

В предни позиции той разполага с Карим Бензема, Лукас Васкес, Лука Йович, Родриго и Винисиус Жуниор.

Когато към тях се присъедини бронзовият медалист от Мондиал 2018, положението за съперниковите защити ще стане още по-страшно. 

Важно е да се отбележи, че други две остриета в офанзивата на Реал - Марко Асенсио и Гарет Бейл, са контузени, като първият е аут за дълго.

Очаква се Азар да попадне в групата и да запише игрови минути в мача за Купата на краля срещу Реал Сосиедад в четвъртък.

В навечерието на срещата треньорът на Белия балет Зинедин Зидан разкри, че очаква труден двубой в четвъртфиналите на турнира и не пожела да коментира кризата в Барселона.

"Мачът утре е като финал, не като четвъртфинал. Никой няма да ни подарява каквото и да е. Те са добър отбор и са го демонстрирали много пъти. Мисля само за утре", посочи французинът и изрази увереност, че шампионът Барселона ще се бори за всеки трофей.

"Не искам да говоря за други отбори. Нормално е Барселона да се бори за всичко до края на сезона. Едва ли ще показват слабости, но сега не мислим за това. Ние все още не сме спечелили нищо. Във футбола може да се случи абсолютно всичко, но силните винаги ще бъдат силни", допълни Зизу.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки