НОВ УДАР ПО ДЕРМЕНДЖИЕВ: Още един национал е под въпрос за мача с Унгария

Вижте подробности

НОВ УДАР ПО ДЕРМЕНДЖИЕВ: Още един национал е под въпрос за мача с Унгария

Българският национал Васил Божиков страда от контузия в аддукторите и за момента няма яснота колко време още ще се възстановява. Разтежението не му позволява да тренира, а това забавя и подготовката му с клубния му тим Слован (Братислава).

 
Тази ситуация поставя в много трудно положение централния бранител. Другата седмица се подновява първенството в Словакия, тъй като Слован стартира с гостуване на Спартак (Търнава). Слован има 45 точки в момента и води с 10 пред преследвача Жилина. Една победа в трудната за гостуване Търнава със сигурност ще даде огромно предимство за спечелване на поредна шампионска титла.
 
Десетина дни по-късно той трябва да бъде и в София за мача на националния отбор срещу Беларус в контролна среща. Ако обаче ситуацията не е добра за Божиков от здравословна гледна точка, то от Слован дори може и да го спрат за националния тим.
 
Преди няколко дни стана ясно, че един от най-добрите български футболисти Кирил Десподов е под въпрос за предстоящите мачове на националния отбор. Звездата страда от контузия и засега не се очертава скоро да се завърне на терена.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки