Зидан: Няма проблем с Бейл, за да търсим решение

Старши-треньорът на Реал смята, че ще разчита на уелсеца, въпреки слуховете за напускане

Зидан: Няма проблем с Бейл, за да търсим решение

 Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан вярва, че Гарет Бейл е важен за отбора, въпреки че рядко излиза на терена.

"Не трябва да търсим решение за Бейл, защото няма проблем. Бейл е тук и сме доволни от това. Ще разчитаме на него. Той има договор и иска да остане. Да, в последните групи отсъстваше, но ще разчитаме на него. Знаем с какво може да допринесе", заяви наставникът на "белите" преди утрешния мач с Осасуна.

Относно критиките за представянето на Марсело Зизу сподели: "Боли ме от това, което се говори, защото той оставя сърцето си на терена. Публиката вижда това. Имахме серия от 21 мача без загуба и искаме отново да се върнем на този коловоз. Много е трудно да си на добро ниво 60 или 70 мача. Сезонът е дълъг и трябва да продължим да се борим".

"На своята позиция Каземиро е Каземиро и прави нещата по своя начин. Когато обаче играе друг на негово място, той също може да се представи добре. Прекалено много се говори за това дали Казе е на терена, или не е", смята френският специалист. "Предстои ни труден мач с Осасуна, на техен терен. Съперникът се справя много добре. Знаем добре това и сме подготвени за нов финал", каза още Зидан.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки