ПЪЛЕН НАПРЕД! Мощен Реал Мадрид отнесе Осасуна и пак е с 6 точки преднина (ВИДЕО)

Отборът на Зидан тръгна с фалстарт в Памплона, но после разгроми домакините

ПЪЛЕН НАПРЕД! Мощен Реал Мадрид отнесе Осасуна и пак е с 6 точки преднина (ВИДЕО)

Реал Мадрид направи обрат при гостуването си на Осасуна и вече води с 6 точки на Барселона в класирането на Ла Лига. Домакините поведоха в 14-ата минута чрез Унай Гарсия, но по-късно допуснаха пълен обрат в рамките на четири минути. Първо в 34-ата Иско изравни, а капитанът Рамос даде преднина на „кралския клуб“ в 38-ата. След почивката две от резервите на Реал увеличиха резултата  – Лукас Васкес покачи на 3:1 в 84-ата, а Йович вкара четвърти гол за столичани в добавеното време.

Двубоят започна с домакински натиск, като още в първата минута Начо Видал отправи опасен диагонален удар отдясно и не бе много далеч от откриване на резултата.

В 5-ата Рубен Гарсия бе изведен зад отбраната на Реал, опита да залъже Куртоа, който се подхлъзна, но все пак белгийският страж отрази удара му.

В 14-ата Рубен Гарсия центрира от корнер, Каземиро опита да блокира удар на Унай Гарсия, но  бранителят успя от трудна позиция да нанесе добър удар с глава и откри резултата на „Ел Садар“.

Карвахал центрира отдясно в 18-ата, на другия фланг Бейл засече от въздуха, но прати във външната страна на мрежата

При центриране отляво в 30-ата вратарят Ерера излезе и отклони топката, но я прати в Карвахал, който моментално стреля към вратата, бранител обаче изби от голлинията. Атаката не бе завършила и Бейл получи на точката за изпълнение на дузпа, нанесе удар с глава, но над напречната греда.

В 34-ата минута неточно избита топка от бранител отиде към Бейл, който опита да играе, но кълбото му бе избит от краката, Иско обаче бе добре позициониран и засече от въздуха, пращайки неспасяемо в левия ъгъл за 1:1.

Карвахал пробва прехвърлящ удар, но вратарят изби в корнер. След центрирането Модрич стреля към сглобката на вратата и Ерера изби отново в ъглов. Второто центриране на гостите бе тотално проспано от Осасуна. Модрич прати в пеналта, където Варан остана сам между трима и без проблем отклони към Рамос, капитанът на гостите също не бе покрит и с глава прати от метър във вратата за 1:2.

В началото на втората част Иниго Перез засече в движение изичстена от Менди топка, но прекалено силно и над вратата.

В 54-ата Начо Видал изведе Рубен Гарсия, който си поведе в пеналта и опита да прати в долния ляв ъгъл, Варан отклони решаващо, като топката мина на сантиметри от гредата.

След почивката играта се накъсваше начесто от нарушения, а реферът Хесус Гил показа 4 жълти картона.

Осасуна търсеше изравнителното попадение, но вместо това във финалните минути получи трети гол. Грешно върната топка в 84-ата бе овладяна от Бензема, французинът направи двойно със свой съотборник и бе изведен в предни позиции, но вместо да бие комбинира с включващия се отдясно Лукас Васкес, той нанесе удар, вратарят не се намеси добре и за трети път трябваше да вади топката от мрежата си.

В добавеното време Лука Йович оформи крайното 1:4.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки