СКАНДАЛ В ПЛОВДИВ! Гонзо скочи на Ботев преди дербито

Вижте подробности

СКАНДАЛ В ПЛОВДИВ! Гонзо скочи на Ботев преди дербито

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов-Гонзо говори пред Дарик и dsport преди предстоящото дерби на Пловдив, което ще се играе в неделя от 14:30 на базата на "канарчетата" в Коматево.

"Смятам, че се готвим добре. В този мач, който влезе по-мотивиран и по-спокоен, ще победи. Нашата цел е да играем добър футбол и ако можем да спечелим", сподели Гонзо.

"Ще имаме подкрепа, но вече за кой ли път споменаваме, че тази база, която Ботев има, не отговаря за стандартите на това дерби. 400 билета са малко и повече да има щяхме да ги продадем", каза директорът на Локо.

"Подготовката в Турция бе отлична, смятам че свършихме добра работа. Оттук нататък трябва да видим как новите футболисти ще се адаптират към отбора, към стила и начина на работа на треньора. Това ще бъде ключовото в предстоящите мачове", каза още Иванов.

"Ще има още нови футболисти. Подписали сме с тях още по време на подготовката. Изчакваме жълтите им карти, за да бъдат регистрирани в БФС", призна той.

"Всеки един футболист трябва да се докаже. Щом сме подписали договор с него, значи сме видяли качествата му, но той трябва да се докаже", сподели Гонзо по повод заместника на Стивън Езе, който подписа с Локо.

"Има още време до мача треньорът ще прецени кой е в най-добра форма, за да започне като титуляр. Надявам се да уцелим правилната формула.

"Когато става въпрос за дерби не може да се говори за такива неща. И двата отбора ще бъдат максимално мотивирани. Не е моя работа да коментирам Ботев. Смятам, че ако играем, както можем ще победим", каза Гонзо по повод контузията на звездата на Ботев Тодор Неделев и продажбата на Кристиан Димитров в Хърватия.

"Не трябва да забравяме, че трима основни футболисти си тръгнаха от Локомотив. Очакваме новите футболисти бързо да се адаптират. Надявам се да изглеждаме по-добре или поне да задържим нивото от есента. Нямам идея кога се връща Крушарски, но при всички положения ще гледа мача", сподели Иванов.

"Купата е най-прекият път до Европа. Срещаме отбор от Втора лига, но там са събрани много футболисти, които са играли в елита, ще бъде труден мач, но съм убеден, че Локо ще победи", каза още спортният директор на "смърфовете".

"Целите постоянно се променят, първо целта беше да влезем в шестицата, сега да сме в тройката и да вземем Купата. Не сме се отказали от нищо, но предстои много работа, голяма мотивация и себераздаване от футболистите.

Проблеми нямаме. Нещата в клуба в момента са изрядни", завърши Георги Иванов.

Левски обяви кога пуска билетите за ЦСКА

Двата тима играят на 7 април

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки