ШОК НА "БЕРНАБЕУ"! Реал изпусна точки срещу борещ се за оцеляване! (СНИМКИ)

Мадридчани стигнаха до пълен обрат, но все пак изпуснаха победата в края

ШОК НА "БЕРНАБЕУ"! Реал изпусна точки срещу борещ се за оцеляване! (СНИМКИ)

Реал (Мадрид) допусна шокиращо равенство 2:2 при домакинството си на Селта в мач от 24-ия кръг на испанската Примера дивисион. Лидерът в класирането успя да направи пълен обрат преди гостите да отмъкнат точката в последните минути. 


Гостите започнаха със самочувствие и отбелязаха ранен гол. В седмата минута Яго Аспас изведе прекрасно Смолов, който сам срещу вратаря насочи технично по земя от 13 метра и откри резултата. 

Реал реагираха с висока преса. В 14-ата минута Марсело центрира остро и много опасно, но вратарят Рубен Бланко плонжира и улови пред Карим Бензема. В 17-ата Каземиро реши да шутира от 25 метра и изпрати силна и опасна топка малко над гредата. 

В 40-ата Бензема нахлу отляво, чукна с пета към Азар, който застигна топката на аутлинията. Последва ниско центриране на първа греда към Гарет Бейл, който отклони неточно и пропусна голяма възможност.

В 44-ата Аидо се извиси при корнер и насочи много добре с глава от седем метра, но Тибо Куртоа направи майсторско спасяване. 

Втората част започна с отменен гол на Реал Мадрид. В 49-ата минута Серхио Рамос беше в положение на засада и попадението правилно не беше зачетено. В 52-рата Бензема много добре се дръпна отляво и подаде към дублиращия го Марсело. Бразилецът върна назад, Карим не достигна до топката, но там беше Кроос, който насочи точно от 12 метра и не остави шансове на вратаря - 1:1.

В 64-ата Бензема изведе Еден Азар в наказателното поле. Подаването нагледно не беше прецизно, но вратарят Рубен Бланко закъсня с излизането си и беше надхитрен от Азар. Белгиецът се възползва и успя да спечели дузпа. Серхио Рамос реализира за 2:1.

В 72-рата Гарет Бейл направи безумно нарушение, влизайки умиплено с двата крака отзад на Рафиня. Съдията извади жълт картон, въпреки нарушението беше доста грубо. В 85-ата резервата Денис Суарес изпъкна с изключителен извеждащ пас зад гърба на защитата, друга резерва - Санти Мина, изскочи сам срещу Куртоа и реализира с технично ниско насочване по диагонала - 2:2.

Така Реал остава на първото място, но вече само на точка пред Барселона, който надви Хетафе. Селта пък излезе от опасната зона със спечелената точка и вече са 17-ти с 21 - толкова, колкото има и първият тим под чертата - Майорка. 

Фернандеш: ФА Къп и Висшата лига са различни неща

Капитанът на Манчестър Юнайтед коментира успеха с 4:3 над Ливърпул за Купата

Треньор във Франция: Не ми пука за Мбапе

Мишел Тер-Закариан коментира новините около напускането на нападателя

Дешан обясни защо Гризман няма да играе за Франция

Нападателят на Атлетико Мадрид е с контузия

Тоти изненадан колко бързо Де Роси успя в Рома

"Не го очаквах", призна той

Нов шок в Турция: Фенербахче обмисля да напусне първенството

Нахлуването на феновете и боя с футболисти разтърси из основи турския футбол

Новият треньор на Лацио кацна в Рим

Игор Тудор поема "орлите" след оставката на Маурицио Сари

Рашфорд отказва на ПСЖ заради Ман Юнайтед

Нападателят иска да е основна фигура на "Олд Трафорд"

Родри предупреди: Искаме требъл!

Халфът на Манчестър Сити смята, че най-добрата форма на отбора предстои

Нова контузия в Ливърпул - Дарвин Нунес отпадна за Уругвай

Нападателят е с физически пролеми след дербито с Манчестър Юнайтед

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки