Солскяер след Челси: За щастие по мое време нямаше ВАР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед коментира ситуацията с Магуайър и нападките на Райола за Погба

Солскяер след Челси: За щастие по мое време нямаше ВАР

Оле Гунар Солскяер коментира победата на водения от него Манчестър Юнайтед над Челси с 2:0 в мач от 26-ия кръг на Висшата лига.

"Не контролирахме много добре топката, понякога футболистите ми бяха мудни и небрежни, но играхме много добре в защита. Байи направи страхотен първи мач след завръщането. Противникът нямаше късмет с двата гола, отменени от ВАР", заяви той по повод отменените попадения на Курт Зума и Оливие Жиру.

Солскяер коментира и ситуацията през първото полувреме, при която Магуайър действа грубо срещу Миши Батшуай. Тогава реферът Антъни Тейлър прецени, че не трябва да показва червен картон на капитана на Манчестър Юнайтед.

"Не мисля, че Магуайър направи нещо нередно, Батшуай падна върху него, така че той просто протегна крака си. За щастие, когато играех, нямаше ВАР", сподели още Оле Гунар Солскяер, след което бе помолен да коментира нападките на футболния агент Мино Райола.

„Не бива да го правя чрез медиите. Вероятно и аз самият мога да разговарям с него за всичко, но най-надали ще го направя. Всеки има свое мнение. Пол е наш играч, а не на Мино. Не съм седнал да казвам на Погба какво да казва на агента си. Не съм говорил и с Мино, това е сигурно“.

Припомняме, че преди това Райола направи изявление, в което заяви, че разговаря с Ювентус за връщането на Погба в Торино. В отговор Солскяер каза, че халфът е играч на Манчестър Юнайтед, а не на Райола.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки