Моуриньо отписа Сон до края на сезона

Португалецът смята, че нападателят му няма да може да се възстанови навреме

Моуриньо отписа Сон до края на сезона

 Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо лансира много по-тежка прогноза за това колко време ще отсъства Хюн-Мин Сон. Португалецът даде пресконференция минути, след като на сайта на лондончани излезе съобщението, че южнокореецът трябва да се подложи на операция и ще отсъства "няколко седмици". Моуриньо обаче не се съгласи с това, което пресдиректорът на лондончани е публикувал на официалната страница, и заяви, че ситуацията е толкова сериозна, че в момента Сон не влиза в плановете му до края на сезона.

"Саймън намери много деликатен начин да напише съобщението, но ако трябваше да го направя аз, написаното щеше да е много по-различно. Според Саймън (б.ред. пресдиректорът на Тотнъм) Сон ще ни липсва за "няколко седмици". Аз няма да разчитам на него до края на сезона. Ако изиграе два или три мача, ще е заради оптимизма на Саймън, но аз не разчитам на него.

Ситуацията няма как да е по-лоша от гледна точка на възможностите в атака. Трой Парът не е готов, а Райън Сесеньон не е нападател. В някои моменти си мислех, че нямам варианти за атаката на скамейката, но сега си мисля, че нямам опции за атаката сред титулярите", заяви Моуриньо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки