Рилски спортист привлече шампион с Левски

Перун картотекира петима нови за мача с тима от Самоков

Рилски спортист привлече шампион с Левски
Треньорът на Рилски спортист Петър Аджов се похвали, че е привлякъл опитният Еньо Кръстовчев, за последно играл в Марек Дупница. Нападателят, който е печелил титлата с Левски, ще дебютира за тима още в първия пролетен кръг на Югозападната трета лига с Перун Кресна. 
 
„Трябваше ми човек с опит, защото няма кой да завършва атаките пред противниковата врата. Надявам се с привличането на Еньо Кръстовчев и 19-годишното крило от Локо Пловдив Октай Юсеин качеството на играта на нашия тим да се повиши и стъпка по стъпка да излезем от зоната на изпадащите. Надявам се първата крачка да направим успешно в събота срещу Перун”, обясни той.     
 
Тимът от Кресна пък картотекира петима нови. Те ще са на разположение на треньора Атанас Николов за предстоящия мач с Рилски спортист. Това са Божидар Янков, Даниел Георгиев, Йордан Харизанов, както и двамата бивши играчи на Вихрен - Станимир Благоев, завърнал се от гурбет Германия, Александър Ханджийски, играл за последно в Пирин Гоце Делчев. 
 
От Перун си тръгнаха Венцислав Маламов, преминал Беласица Петрич, Иван Иванов, който тренира по време на зимната подготовка с отбора на Пирин Разлог, и Росен Богоев, който се премести в София, за да учи. Със сигурност от сметките на треньора отпадат и Мартин Топузов, отказал се по лични причини, и Слави Калчунков, който се включваше  в заниманията по време на зимната подготовка, но не се разбра с треньорския щаб, след като постави условие да играе във всеки мач. Неговото искане не е удовлетворено и при това положение Калчунков вече не е в тима от Кресна. 
 
Трудно ще бъде на наставника Атанас Николов да се справи с поставената му задача - да запази мястото на тима ЮЗ трета лига за следващото първенство. 
 
Очакваше се кметът на общината Николай Георгиев помогне за финансирането на отбора и да се привлекат класни футболисти. С 12-те хиляди лева бюджет от общината не се вижда как може това да стане. 
 
Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки