ИЗВЪНРЕДНО: Бивши собственици ще помагат на Левски всеки месец (ВИДЕО)

Бизнесмените ще финансират безвъзмездно клуба

ИЗВЪНРЕДНО: Бивши собственици ще помагат на Левски всеки месец (ВИДЕО)

Бивши собственици на Левски ще помагат финансово на клуба чрез редовни месечни дарения до края на сезона. Става дума за Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов, които притежаваха мажоритарния дял от акциите в периода юни 2015 - август 2016 г.

 
Решението бе оповестено пред bTV от Тонев, който бе и изпълнителен директор на Левски при предишния собственик - Тодор Батков. Самият Батков съобщи, че е дарил 10 000 лв. и е закупил абонаментни карти за себе си и своя син.
 
"С Александър Ангелов и Николай Иванов взехме решение да правим дарения на Левски всеки месец до края на сезона. Не желая да коментирам нищо повече, включително и за какви суми става въпрос. Сега е моментът всеки, който обича Левски, да помогне както може", лаконичен бе Тонев.
 
По-рано днес изпълнителният директор на "сините" Павел Колев разкри, че именно Ангелов е най-крупният дарител от началото на кампанията. Той се е включил в акцията за спасяването на Левски със 140 000 лв. Това е почти половината от общата сума, събрана до момента от дарения.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки