"София Спорт" 2010 тръгна с бомбастично 6:1 на "Сандански Къп"

Батковците от набор 2009 разгромиха с 5:0 Миньор (Раднево)

"София Спорт" 2010 тръгна с бомбастично 6:1 на "Сандански Къп"

Отборът на "София Спорт" (родени 2010 година) тръгна с бомбастична победа на големия международен турнир по футбол "Сандански Къп". Малките таланти на един от най-перспективните ни треньори Йордан Димитров пометоха с 6:1коравия тим на Металург (Пк). С хеттрик се отличи капитанът Ясин Сали, който освен това записа и две асистенции. Два гола във вратата на "металурзите" заби лявото крило Андрей Стоянов, а един добави Мартин Миладинов.

Силната игра на "София Спорт" отреди на малките футболисти от Металург ролята на спаринг партньори в мача. Присъствалите на двубоя в Сандански членове на УС на клуба и други специалисти бяха категорични, че на терена е имало сериозна разлика в класите и резултатът е напълно закономерен. Столичани демонстрираха железна тактическа дисциплина, борба по всички части на терена, технични комбинации и логично стигнаха до 6 попадения във вратата на противника.

Преди този мач треньорът Йордан Димитров имаше още един повод за радост. Воденият от него отбор на "батковците" от 2009 година тръгна в турнира "Сандански Къп" с разгромна победа 5:0 над Миньор (Раднево). Като истински лидер на тима се отличи капитанът Сава Фурнигов. Той вкара два гола, а на два пъти негови удари срещнаха гредите. Останалите попадения бяха дело на креативния халф Денислав Пейчев, Мартин Люнчев и игралият в част от мача капитан на набор 2010 Ясин Сали. Двете победи бяха изгледани от президента на "София Спорт" и организатор на международния турнир "Сандански Къп" Владимир Стоянов.

"Доволен съм от началото на турнира. И двата отбора показаха силни игри и дадоха заявка за отлично класиране тук в Сандански. Щастлив съм от чудесния колектив на терена и извън него, като включвам и всички родители, които ни помагат безрезервно. Продължаваме напред!", заяви за NOVSPORT един от най-перспективните ни млади треньори Йордан Димитров.

Турнирът в Сандански и околните селища продължава при отлична организация до неделя. В него участват над 1000 подрастващи футболисти от 62 отбора. Той се организира със съдействието на Община Сандански и по всички изисквания на ФИФА и БФС. Прави впечатление авторитетният съдийски състав начело с международната реферка Димитрина Милкова и един от водещите и авторитетни съдии в Югоизточната Трета лига Николай Вачев.

ВСИЧКО ЗА ТУРНИРА "САНДАНСКИ КЪП" МОЖЕТЕ ДА СЛЕДИТЕ ТУК!!!

Бабич: Доволен съм от резултата, но ни трябваше валериан

„Пирин взе много важни три точки срещу Етър“, заяви треньорът на „орлетата“

Светльо Петров: Трудно е, но ще продължа да се боря

"Надежда имаме, но каквото и да говорим сега, това са празни приказки"

Николай Костов определи групата за Славия

Николай Михайлов се завръща в списъка

Костадин Димитров подписва довогорите за довършването на стадионите на Локо Пд и Ботев Пд

Добри новини за двата големи отбора на Пловдив

Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки