Лудогорец ще си връща самочувствието на “Ивайло”

"Орлите" гостуват на Етър

Лудогорец ще си връща самочувствието на “Ивайло”

 Шампионът и лидер в класирането Лудогорец излиза днес от 16,30 часа срещу Етър в последния от програмата за деня двубой от 22-ия кръг в efbet Лига.

 
“Орлите” загубиха през седмицата от италианския Интер в 1/16-финалите на Лига Европа в Разград и ще искат да си върнат самочувствието преди реванша на “Джузепе Меаца” през следващата седмица. Треньорът Павел Върба отново няма да разчита на голмайстора Клаудиу Кешеру, който се контузи в навечерието на двубоя с Интер, но е решен да се възстанови за мача на 27 февруари.
 
Чехът планира доста промени спрямо мача с “нерадзурите”. На десния бек ще застане Икоко, тъй като Сисиньо изтърпява наказание. На вратата е много вероятно да видим Владислав Стоянов вместо Пламен Илиев. В центъра на защитата се завръща румънският ас Козмин Моци, а на левия бек ще видим Таута. В средата на терена почивка ще получи Анисе, а мястото му до Светослав Дяков ще заеме Стефан Баджи. Не са изключени и други промени.
 
В Етър не таят големи надежди да измъкнат нещо от “орлите”. Двата тима са играли седем пъти, като Лудогорец е спечелил и седемте срещи с голова разлика от 26:2.
 Любопитен факт около двубоя е, че наставникът на “волетовите” Петко Петков е работил в Лудогорец като асистент на Георги Дерменджиев и Димитър Димитров - Херо. При евентуален успех той ще се превърне в първия бивш треньорски кадър на “орлите”, който е постигал победа.
 
 
Вероятни състави:
Етър: Иванов, Скерлев, Станоев, Дюлгеров, Илиев, Огнянов, Стоянов, Колев, Лагоа, Мартинович, Ангелов.
Лудогорец: Стоянов, Таута, Моци, Терзиев, Икоко, Дяков, Баджи, Вандерсон, Каули, Чибота, Шверчок.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки