Днес УЕФА решава за Интер - Лудогорец, отпада вариантът за неутрален терен

От футболната централа изчакват решението на Област Ломбардия

Днес УЕФА решава за Интер - Лудогорец, отпада вариантът за неутрален терен

 Реваншът между Интер и Лудогорец от 1/16-финалите на Лига Европа почти сигурно ще се играе пред празни трибуни в Милано. Днес се очаква официалното решение на УЕФА, което ще бъде обвързано с вирусната парализа, завладяла Италия и най-вече северната област Ломбардия. От футболната централа изчакват решението на Област Ломбардия, които пък днес изкачват отговор от Министерството на здравеопазването за ситуацията с коронавируса, съобщава Corriere dello Sport.

 
 
Вариантът мачът да се играе на неутрален терен е отпаднал заради краткото време за подготовка на събитието и избор на стадион. Това означава, че реваншът най-вероятно ще се играе в четвъртък вечер пред празни трибуни на митичния "Джузепе Меаца". На стадиона ще бъдат допуснати единствено журналисти, телевизии, охранители, ръководители и пратеници на УЕФА, но не и тифози.
 
 
Коронавирусът взе четвърта жертва в Италия, след като местните власти съобщиха, че тази нощ е починал и 84-годишен мъж от Бергамо. Междувременно в Милано беше издадена заповед за затварянето за период от една седмица на училища, кина, музеи, дискотеки, барове и други такива места, където се събират много хора.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки