Клоп: Направихме нещо невъзможно

"Сити може да спечели всичките си мачове до края на сезона", заяви мениджърът на "мърсисайдци"

Клоп: Направихме нещо невъзможно

 Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше много щастлив след победата над Уест Хам (3:2). Обратът на “Анфийлд” позволи на “червените” да изравнят рекорда на Манчестър Сити от 18 поредни победи в Премиър лийг.

“Много ми хареса как започнахме мача. Вкарахме великолепен гол, с който поведохме, но не внимавахме при статичните положения пред нашата врата. Изпитвахме проблеми и Уест Хам се възползва от това. До почивката бяхме нервни и това се виждаше от действията ни в атака”, коментира Клоп.

“Всичките ни голове бяха странни. Най-хубавият не беше зачетен, защото Садио Мане се намираше в засада. След финала в Шампионската лига осъзнахме на какво сме способни. Вече съм казвал, че това беше най-лошият финал, в който съм участвал, но спечелихме! През миналия сезон се научихме как да правим всичко правилно”, продължи германският специалист.

“Можехме да играем и по-добре днес, но на това ниво е невъзможно винаги отборът да е перфектен. Просто се стремим да правим най-доброто според ситуацията. Доволен съм от отношението на футболистите. Андрю Робъртсън и Трент Александър-Арнолд направиха чудесни центрирания от трудни позиции”, похвали крайните си бранители Клоп.

“Рекордът на Манчестър Сити? Мислех, че никога няма да бъде изравнен или подобрен. Ние обаче го направихме и още не мога да повярвам, наистина. Когато вкарахме за 2:2, публиката започна да ни подкрепя още по-мощно и това много ни помогна. Всичко, което постигнахме от началото на сезона, е общо усилие - наше и на феновете. Не мога да съм им по-благодарен за подкрепата”, сподели наставникът на мърсисайдци.

Титлата? Виждате как играе Ман Сити. Това е отбор, който може да спечели всичките си мачове до края на сезона. Трябва да продължим да побеждаваме. Следващият ни мач е у дома с Уотфорд и трябва да сме подготвени. Не съм притеснен, но има още работа за вършене”, добави Клоп.

ТОВА БОЛИ! Евертън спря Ливърпул за титлата (ВИДЕО)

"Гудисън" видя отново триумф над червените след 14 г.

Тен Хаг чете конско на...медиите

Мениджърът на Юнайтед бесен след публикации за мача с Ковънтри

Арсенал се завърна на върха след важна победа над Уулвс (ВИДЕО)

Лондончани се върнаха към победите

Манчестър Сити излъга Челси и се класира за финала на ФА Къп (ВИДЕО)

Бернардо Силва вкара единственото попадение в срещата

Брентфорд разби Лутън при визитата си, вкара 5 гола на противника си (ВИДЕО)

Между двата тима се получи доста интересен мач

Уест Хам и Нюкасъл обмислят треньорска промяна, и двата тима с мераци към Сари

Италианецът може да избира

Ювентус започна преговори с Жоржиньо от Арсенал

Торинци искат да върнат халфа в Италия

Легенда на Арсенал: Нямат шанс за титла

Пол Мърсън отписа своя любим клуб

Деле Али: Всяка сутрин се будя с мисъл за Мондиал 26

Халфът не е играл от над 400 дни

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки