Треньорът на Сливнишки герой обеща промени за Разлог

Вижте какво заяви Петър Малинов преди мача с Пирин

Треньорът на Сливнишки герой обеща промени за Разлог

С изключение на Петър Лазаров и Красимир Шапкаров, всички останали футболисти в Пирин (Разлог) тренираха с настроение за мача срещу отбора на Сливнишки герой от гр. Сливница.

В изминалия 18-и кръг от Югозападната Трета лига възпитаниците на Христо Джоджов изиграха много силен мач в Ихтиман срещу местния Ботев и само неточната стрелба на Николай Демирев и Георги Фикиин бе причина да не стигнат до успеха.

Независимо от частичния такъв обаче, наставникът на Ботев (Ихтиман) Валери Свиленов заяви, че тимът от Разлог е много добре окомплектован с привлечените нови футболисти.

В събота на Градския стадион в Разлог ще гостува седмият във временното класиране отбор на Сливнишки герой, воден от известния като футболист и сега като треньор Петър Малинов.

Последният заяви, че в събота няма да може да разчита на наказания Стефан Илиев.

„Напуснаха ни осем основни футболисти и дошлите на тяхно място са доста неопитни. Правя каквото мога, за да сглобим един добър отбор и да задоволим вкуса на зрителите по стадионите, независимо срещу кого и къде играем. Ще ни бъде много тежко в събота срещу домакините от Разлог, защото в отбора им са привлечени, а и са се завърнали, класни футболисти. Независимо от това, тръгваме за победа”, допълни Петър Малинов.

Главен съдия на мача ще бъде Николай Рамунски, с помощници Владимир Велев и Олег Панайотов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки