В ЦСКА още умуват за футболистите с изтичащи договори

Има оферти към Албентоса и Анита

В ЦСКА още умуват за футболистите с изтичащи договори

 Няколко играчи в ЦСКА са с изтичащи договори, но на този етап няма твърдо решение как ще се процедира с тях. Трима от тези футболисти са Бусато, Албентоса и Анита, но в техните конктракти има заложени клаузи за удължаване. Пинто също е с договор до лятото, но той е без клауза. Чорбаджийски пък сам заяви, че е в ЦСКА до края на сезона, след което ще търси друго развитие на кариерата си.

Неотдавна бранителят Албентоса каза в свое интервю, че има клауза за още една година и "изглежда почти сигурно ще остане в ЦСКА". Той обаче уточни, че до август има много време и не знае какво ще се случи. Албентоса коментира още, че би приел оферта от Ла Лига или от САЩ, но на този етап е щастлив в ЦСКА и иска да играе в евротурнирите в отбора.

Към Анита пък е имало предложение от Китай малко преди да парафира с "червените" в края на февруари. Заради пандемията от коронавирус обаче нидерландецът е отказал да поеме към Азия. Въпреки това китайският клуб не е оттеглил интереса си към него и следи ситуацията. В най-многолюдната страна ще подновят шампионата си на 18 април.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки