Уесли Ната: Много съм щастлив да бъда част от отбора на Царско село

"Целта в моята кариера е да играя в Шампионската лига с успешен клуб"

Уесли Ната: Много съм щастлив да бъда част от отбора на Царско село

Офанзивният футболист на Царско село Уесли Ната сподели своите планове за бъдещето пред Гонг. Бразилецът призна за спекулациите, които твърдят за негово преминаване в ЦСКА, но констатира, че клубът от „Българска армия” не е направил нито едно предложение към него или „царете”.

Ната също така призна учудването си от нивото в родната efbet Лига, смятайки, че качеството на футбола у нас е далеч по-високо, отколкото е всеобщо приетото мнение сред хората. Футболистът също така коментира и ситуацията с доиграването на шампионата, смятайки, че най-доброто, което може да се направи, с оглед здравето на всички, е първенството да бъде преустановено с актуалното класиране, за да могат всички клубове у нас да се подготвят подобаващо за сезон 2020/21 в efbet Лига.

„Сега съм в Бразилия, в Порто Алегре. Радвам се на моята съпруга и тренирам доста в този момент”, констатира Уесли Ната. Бразилецът също така коментира и ситуацията с освобождаването на Никола Спасов, както и очакванията към новия треньор на Царско село – Любослав Пенев. „Истината е, че се намирам в много добър момент от своята кариера, но искам да се развивам още повече”.

„Много съм щастлив да бъда част от отбора на Царско село. Това е клуб, който има всички условия, за да може всеки футболист да израства все повече и повече. Надявам се да продължаваме да го показваме в българското първенство.

„Никола Спасов вярваше в моята работа и ми помогна много да развия играта си. Благодарен съм му, за което. Чух от много хора за Любослав Пенев, че освен отличен футболист, е и отличен треньор. Вълнувам се от това да работим заедно и мисля, че неговият опит ще свърши отлична работа в отбора”, каза Уесли Ната.

Офанзивният футболист на Царско село говори и за спекулациите, които циркулират в пространството, че се очертава негов трансфер в ЦСКА. „Има много мнение по тази тема, но истината е такава, че от ЦСКА не са изпращали официално запитване за мен досега. Фокусът ми е изцяло върху Царско село и ми се иска да завършим сезона по възможно най-добрият начин. Нямам и други предложения от клубове в България”, каза още бразилецът.

Юношата на Шапекоензе, който има мачове за Конкордия, Жувентуд, Баия и Атлетико Гоя коментира и обстановката, която намира в българския футбол след акостирането му през лятото на 2019-а година. „Безспорен факт е, че вашият футбол ме изненада доста. Наясно съм, че е критикуван много от хората, но има добри футболисти, които притежават сериозна техника. Според мен мачовете в Бразилия ти дават възможност да играеш с повече свободно пространство, като нямаш винаги „човек на гърба” и се случват сериозни индивидуални рейдове. В България имаш по-малко пространства. Друг контраст с моята родина е при тренировките. В Бразилия заниманията продължават доста по-дълго време, докато в България са по-кратки, но и по-интензивни. Спокойно може да се каже, че футболът в двете страни е силно оспорван”, добави Уесли Ната.

Играчът коментира и своята визия за продължаване на сезона у нас в следствие на пандемичната обстановка по Земята, свързана с коронавируса. „Нямам търпение да заиграем отново. Ако гледаме трезво на нещата обаче, според мен трябва да се завърши шампионата с настоящото класиране. Здравето е най-важно за човек, а отборите ще им е нужно време, за да се стабилизират физически отново. Ако стане така и се подготвим пълноценно за новия сезон, то тогава всички ще са по-добри. Ще призная, че стартирах кариерата си като централен нападател, но след това ме преместиха в полузащитата. Това е първият ми сезон извън Бразилия, но в България се чувствам страхотно. Целта в моята кариера е да играя в Шампионската лига с успешен клуб”, завърши Уесли Ната.

Бивш ас на Царско село подписа с новак в португалския елит

Андерсон Кордейро подсили Каза Пия

Бившият страж на Царско село Гуидо Гуериери: Искам да остана в България и да получа шанс да играя!

Той има над 150 мача в групата за Лацио в Серия "А"

Пулиезе от Царско село: Харесва ми българското първенство, искам да остана тук!

Бившият младежки национал на Швейцария е отворен за оферти

ТРАНСФЕРЕН УДАР: Царете взимат минал през Реал (Мадрид)

Халфът сега е собственост на италианския СПАЛ

Царско село взе още един италианец

19-годишният футболист ще играе под наем в българския отбор до края на сезона

Царско село привлече защитник от Серия "С"

Той ще играе при столичани под наем

Ботев размаза децата на Царско село за едно полувреме

"Канарчетата" спечелиха с 5:0

ЦСКА уреди контрола с Царско село

Минути преди началото на проверката "армейците" ще представят отбора си за пролетния полусезон

Царско село отмъква звездата на Септември (Сф)

Втородивизионният тим отказа да да пусне нападател при "царете"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки