Шеф в ЦСКА 1948: Мачът на старта ще е сред най-гледаните, този с Левски ще е по-емоционален

Вижте как Добрин Гьонов коментира жребия за новия сезон

Шеф в ЦСКА 1948: Мачът на старта ще е сред най-гледаните, този с Левски ще е по-емоционален

Директорът на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира тегленият преди минути жребий за новия сезон в efbet Лига. Съдбата определи новакът в елита да дебютира на съименника си ЦСКА още в първия кръг.

„Доста чакан сблъсък. Предполагам, че ще предизвика доста голям интерес. Ще стартира интересно новият шампионат. Това може би ще бъде един от най-гледаните мачове в първенството. ТВ-рейтингът ще се вдигне на телевизията, която го предава. Ако бъде определен този мач като рисков, а аз смятам, че е много рисков, няма как да се играе на друг стадион, освен „Васил Левски”, ако има фенове, разбира се. В първия кръг сме домакин, мачът ще се играе на „Васил Левски” със сигурност."

"Когато ние сме домакини, ще направим най добрите предпоставки како на домакинската, така и на гостуващата публика. Това ще бъде за всички наши мачове. От наша страна като ръководство, ВИП гости, спонсори, ръководство на другия отбор,  ще бъдат приети като равен  с нас”, коментира Гьонов.

„В такъв мач мисля, че няма да има фаворит. Отборът на ЦСКА-София е с много по-голям опит. Имат чужденци, но съм убеден, че нашите футболисти разбират важността на този мач. Целта е да играем хубав футбол, имаме състезателите да постигнем добри резултати."

"Какъв е съветът ми към феновете? Да се уважават, защото до вчера бяхме заедно. Нека мачът мине под надслов на едно разбирателство. Знаете историята и на единия, и на другия клуб, феновете си имат обяснение. Има и такива, даже по-голямата част, които все още не са решили. Нека няма омраза, футболът е едно шоу. Това е съдбата, това е жребият. Аз не мога да го определя. Така се е паднало, затова трябва да играем. Не е най добрият вариант за нас защото няма да имаме официален мач близо три месеца. За нас ще бъде по-трудно, но ние го приемаме. По-емоционален за мен със сигурност ще бъде мачът с Левски”, каза още Добрин Гьонов и коментира новият договор за телевизионни права:

„Този начин, по който се разделят парите в момента, е така както се разделят в Англия и в Испания. Смятам, че разпределението е правилно. Не сме коментирали разпределението, а самият договор. Имало е три оферти и е избрана най-високата.”

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки