Ботев Враца взима изгонен от Етър

"Домовчийски е отново на линия от понеделник", заяви президентът на клуба

Ботев Враца взима изгонен от Етър

 Португалец започна с Ботев (Враца). 23-годишният Педро Лагоа идва със статут на свободен агент, след като наскоро бе освободен от Етър. Новината бе потвърдена от президента на врачани Христо Илиев. Педро Мануел Лагоа е играл в родината си за Академика (Коимбра). Висок е 180 см и е с офанзивни функции. Той дойде на "Ивайло" през януари, но след края на сезона двата клуба не се разбраха за оставането му в тима. Лагоа записа 7 двубоя за "виолетовите", като влизаше предимно от пейката.

"Ако треньорският ни щаб го одобри, той ще подсили селекцията ни", заяви Христо Илиев. Към Ботев трябва да се присъедини и Юлиян Ненов, който се завръща в тима след престой в изпадналия Дунав. Засега Антони Здравков е доволен от показаното от Педро Лагоа.

Президентът на врачани Христо Илиев заяви още, че нападателят и лидер на отбора Валери Домовчийски няма намерение да напуска, за да подсили Левски.

"Домовчийски е футболист на Ботев (Враца) и към този момент няма намерение да напуска клуба. Дадохме по-дълга почивка на Валери, тъй като преди дни му се роди дете. В понеделник той отново ще е на линия", каза Илиев пред в-к "Конкурент".

Той припомни, че Домо има договор с Ботев, който наскоро е удължил, и ако някой иска да придобие правата му, ще трябва да приготви пари и да потърси управата на врачани.

В клуба е била обсъждана възможността да бъде привлечен освободеният от Монтана централен защитник Костадин Гаджалов, който веднъж вече бе при врачани през 2018 година.

"Продължаваме работа по селекцията. През пролетта работихме с доста малка група и се нуждаем от попълнения", заявиха от спортно-техническия щаб на Ботев.

Етър без Шано за мача срещу Пирин

Французинът не е на разположение на треньорския щаб

Литекс не се даде на Етър

Нов дебютира за "болярите"

Светльо Петров: Нужна ни е концентрация срещу Левски

Горка Ларучеа аут за срещата със "сините"

Етър надделя над Янтра на градския стадион в Несебър

Димитров и Есало бяха точни за успеха на "болярите"

Етър привлече халф със сериозна визитка

Йоаким Карсела е поредният нов в състава на търновци

Светльо Петров след инфарктната загуба: Футболът ни наказа

Треньорът на Етър бе крайно разочарован след загубата срещу Черно море

ИНФАРКТНО: Черно море удари Етър в 98-та минута (ВИДЕО)

"Моряците" на върха в Efbet лига, Илиан Илиев изгонен

Директор на Етър: Ние предпочитахме мачът да се доиграе

Страцимир Тинчев даде своята позиция за отлагането на срещата с ЦСКА

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА и Етър доиграват днес (ВИДЕО)

Резултатът е 0:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки