Сензациите в пресата: В Белгия предвидиха здрава битка за Малинов

Вижте най-интересните новини от спортния печат днес

Сензациите в пресата: В Белгия предвидиха здрава битка за Малинов

Най-интересното от заглавията в днешната спортна преса:

Тема Спорт: Левски се разбра с бранител

Левски е много близо до обявяването на второ ново попълнение. През миналата седмица 26-кратните шампиони привлякоха 33-годишния Орлин Старокин, а до дни ще сторят същото и с централния защитник Живко Атанасов.

Вчера двете страни са се разбрали за подробностите. Сега остава Атанасов да оправи взаимоотношенията си с третодивизионния италиански Катандзаро. Той има договор за още една година, но води разговори за разтрогването му. Левски не може да си позволи трансферна сума и затова 29-годишният бранител трябва да стане свободен агент.Атанасов бе желан от Левски и през миналата пролет. Тогава той бе попаднал в полезрението на Георги Дерменджиев. Живко, който е син на именитата ни спринтьорка Йорданка Донкова, от дълго време е в Италия. Той така и не проби в първия отбор на Левски  - бе преотстъпван в Чавдар (Бяла Слатина) и Септември (Симитли). В началото на 2012 година подписа с Черно море, след като премина успешен пробен период. С варненци спечели и Купата на България през 2015-а, когато на финала бе победен именно Левски. След това носи фланелката на Славия.

През 2016 година Атанасов премина в Юве Стабия, за който изигра общо 26 мача в Серия Ц. След това в продължение на два сезона и половина бе част от друг отбор от това ниво на италианския футбол - Витербезе, на който стана и капитан. През 2018/19 с тима спечели Купата на Италия за съставите от Серия Ц. В началото на 2020-а подписа с Катандзаро, за който има 10 шампионатни мача.

Меридиан Мач: В Белгия предвидиха здрава битка за Малинов

Кристиян Малинов определено ще е най-спряганото име на футболист на ЦСКА по време на настоящия трансферен прозорец. Името на национала вече се завъртя като предлаган на Глазгоу Рейнджърс и Селта Виго, но сайтът Walfoot намеси и нови кандидати за подписа му. В Белгия написаха, че Мехелен влиза настървено  в борбата за привличането на дефанзивния халф. Елитният клуб се е ориентирал към Малинов, след като се провали завръщането на Стивън Дефур в отбора. Задачата на Мехелен обаче съвсем няма да е лека, тъй като според изданието на опашката на българския национал е и участникът в Лига Европа Стандард Лиеж. Мениджърът на Малинов отново е разкрил в Белгия, че неговият довереник няма да остане в ЦСКА през новия сезон и се работи усилено за трансфер. Сред отборите, които следят ситуацията с Малинов е и холандският Витес.

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

"Герена" все по-близо до реконструкция, общината става собственик

Архитектурната комисия взе решение за прехвърлянето на стадиона Областната управа към общината

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки