Херо: Играхме не повече от 50-60%, но това беше достатъчно да спечелим

"Тази година шампионатът е изравнен и ще бъде тежка и борбата за влизане в шестицата"

Херо: Играхме не повече от 50-60%, но това беше достатъчно да спечелим

 Наставникът на Берое Димитър Димитров остана повече от доволен след победата над Левски в старта на efbet Лига за двата отбора. Херо призна, че отборът от Стара Загора продължава да се подсилва, като се очакват още футболисти.

„Мисля, че даже потенциалът на нашия отбор е много повече. Сигурно разликата с Левски отпреди е „космическа”, говоря за заплатите. Смятам, че днес Берое не игра повече от 50-60%, но това беше достатъчно да спечелим. Длъжни сме да се подобряваме”, започна Херо.

„Късметът го има във футбола, но в Стара Загора имахме тотално превъзходство, 22 или 24 удара, и паднахме. Поне сега съдбата е на нашата страна. Ние не сме взели външните халфове. Единият подписа договор, чакаме да дойде още един външен халф и тогава ще сме окомплектовани”, продължи Димитров.

„В определените мачове и определените съперници можем да сменяме тактиките. Мисля, че тази година шампионатът е изравнен и ще бъде тежка и борбата за влизане в шестицата. Искам да сме по-добре от миналата година и да сме в борбата за Лига Европа. Нуждаем се от поне още трима. Иска ми се да имаме вариативност – чужденци търсим”, завърши Димитър Димитров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки