Спортист (Своге) привлече петима нови футболисти

Вижте кои са те

Спортист (Своге) привлече петима нови футболисти

 Петима нови футболисти подписаха договори със Спортист (Своге) и ще бъдат на разположение на новия старши треньор Ивайло Василев за предстоящото гостуване на Пирин (Благоевград). Към новака във Втора лига се присъединиха опитните Йордан Апостолов, Мартин Станкев и Димитър Петков, както и по-младите играчи Иван Дерменджиев и Мартин Михайлов.


Йордан Апостолов
30-годишният полузащитник има богат опит в Първа лига. За последно той защитава цветовете на Хебър Пазарджик, но преди това е играл за Етър, Ботев Враца, Локомотив ГО, Марек, Добруджа, Локомотив Мездра, Чавдар Бяла Слатина, Балкан Ботевград, Беласица, а през сезон 2007/08 също е част от Спортист Своге.

Димитър Петков
Друг футболист с богат опит в отбори от елита на България. 33-годишният дефанзивният полузащитник е юноша на Пирин Благоевград, а за последно защитава цветовете на румънския Дачия Браила. Той е играл за Миньор, Славия, ЦСКА, Ботев Пловдив, Локомотив Мездра, Черно море, Бдин, Монтана, Септември Симитли, Ботев Враца, Царско село, Вихрен Сандански, както и в чуждестранните Зестапони (Грузия), Арис Лимасол (Кипър), Тираспол (Молдова) и Атлантас (Литва).

Мартин Станкев
През миналия сезон Станкев бе част от Витоша Бистрица в efbet Лига. Преди това 31-годишният полузащитник, който е юноша на Славия, е защитавал цветовете на Марек, Вихрен, Етър, Банско, Славия, Локомотив София и Дунав Русе.

Мартин Михайлов
20-годишният централен защитник се превърна в единственият играч от аматьорския футбол, който попадна в младежкия национален отбор. Той бе повикан от Александър Димитров за контрола на младежите докато бе част от ФК Кюстендил. Спортист Своге е първият професионален отбор на Мартин Михайлов, който е един от талантливите български футболисти.

Иван Дерменджиев
Младият 20-годишен вратар ще играе в Спортист като преотстъпен от Славия. Миналата година той бе в тима на Ботев Гълъбово и направи изключително силни мачове във Втора лига. През това лято Дерменджиев се присъедини към Славия, но този сезон ще е част от Спортист Своге.
КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

Спортист запази шансове за спасение, Монтана пък за промоция в елита

И двата тима постигнаха победи в днешните си мачове от Втора лига

Септември (София) надви с лекота Марица и е все по-близо до класиране в елита

Столичани стигнаха до успех с 2:0 като гости

Ахмедов от Спартак Вн се цели в рекорд

Вижте какъв

Киселичков: Добруджа трябва да играе така, както днес след почивката

„Изгубихме един мач точно за 10 минути през първото полувреме“

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки