СЕНЗАЦИЯ: Царско село урежда юноша на Аталанта

„Този сезон имаме по-добър отбор и треньор“, каза босът на столичани Стойне Манолов

СЕНЗАЦИЯ: Царско село урежда юноша на Аталанта

Собственикът на Царско село Стойне Манолов не скри задоволството си от добрия старта на сезона от тима му. Столичани нямат загуба след 5 кръга - 2 победи и 3 равенства, като нямат и допуснат гол - 4:0.

"Към този момент се представяме добре. Тази година имаме по-силен отбор и по-добър треньор. Така че беше съвсем нормално представянето да е на по-високо ниво. Искрено се надявам възходът да продължи. Дотук е видно, че в групата всеки може да победи всеки", коментира бизнесменът пред "Тема Спорт".

Той разкри, че очаква през тази седмица Царско село да уреди юношата на Аталанта, 19-годишния кипърец Панайотис Лука. Той е национал на страната си за тази възраст. Миналия сезон офанзивният халф има 12 мача за словашкия Серед.

Преди това в продължение на три години е част от футболната академия на италианския Аталанта, който все още държи правата му. Лука вече направи неофициален дебют за Царско село в контролата със Септември Симитли по време на паузата. Царете спечелиха с 3:1, като кипърецът вкара втория гол.

"Очакваме тази седмица да го картотекираме. Договорили сме всички условия. Единственото, което остава, е да се доуточним с Аталанта, тъй като е тяхна собственост. Но сме в процес на финализиране. Надяваме се да успеем да го уредим за домакинството на Ботев Враца в петък. Мисля, че може да ни помогне", категоричен бе Стойне Манолов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки