Сензациите в пресата: В Германия не губят надежда за Стаси

От БФС искали да отложат цял кръг заради баража, Херо сменя схемата за мача с Лудогорец

Сензациите в пресата: В Германия не губят надежда за Стаси

Сензациите в родната преса на 22 септември, вторник, 2020 година:

Мач Телеграф: В Германия не губят надежда за Стаси

Ерцгебирге Aye ще преследва докрай Станис­лав Иванов, твърдят в Германия. Макар от „Герена" да са твърди, че Стаси няма намерение да играе там и предпо­чита Турция. Тимът от Втора Бундеслига е готов с нова оферта за крилото, след като си е отворил пари за трансфери. Причина­та е, че до този мо­мент в отбора са при­влечени само свобод­ни агенти. Така вече Ерцгебирге може да си позволи исканите от Левски за габро­веца 700 000 евро. „Той е универсален. Може да играе и по двете крила, както и в центъра на атаката", твърдят от Sport 90.de.

Първоначално гер­манците са предлага­ли доста скромна сума на „сините". Единственият вариант тя да бъде приета е било от сделката да отпадне агентът му Джон Ингълс. Един­ствено при този ва­риант на „Герена" са щели да влязат що-годе прилични пари. Стаси отказал. Ингълс пък бил катего­ричен, че Иванов не е футболист за тол­кова скромен отбор. Очаква се развръзката около Станислав да настъпи днес или най-късно утре.

Мач Телеграф: Искали да отложат цял кръг заради баража

От БФС са обсъждали вариант, при който да отложат цял кръг от първенството, за да осигурят по-добри условия за подготовка на националния отбор за решителния бараж с Унгария на 8 октомври.

Става въпрос за 8-ия кръг от първенството, който по програма трябва да се изиграе на 2, 3 и 4 октомври и в който най-голямото дерби е двубоят между Берое и Локо Пловдив в Стара Загора.

Тази идея обаче е отхвърлена и мачовете ще се играят по програма, а след тях избраниците на селекционера Георги Дерменджиев от вътрешното първенство ще се съберат на лагер в националната футболна база в Бояна.

България все още има шанс да се класира за отложеното за 2021 година Европейско първенство, като за целта трябва да победи Унгария, след което и победителя от двубоя между Исландия и Румъния.

Тема Спорт: Херо сменя схемата за мача с Лудогорец

Старши треньорът на Бе­рое Димитър Димитров-Херо планира отново да смени схемата за гостуването на Лудогорец в събота от 18:45 часа. За домакинството на Черно море специалистът заложи на двама в атака -Фол и Кукула, в схема 3-5-2. Преди това при визитата на Славия Димитров изпол­зва 4-2-3-1. С оглед съперника - Лудогорец, и начина на игра на шампионите Херо едва ли пак ще заложи на двамата в нападение.

Берое е лидер без загубен мач - 4 победи и 2 равенства. Орлите са втори с точка по-малко -13.

Вчера старозагор­ци обявиха интересна ини­циатива. Шофьорите на ав­тобуси от градския транс­порт в града ще изпълняват своите служебни ангажимен­ти с фенски тениски на Бе­рое. Инициативата идва по идея и след съвместно съ­трудничество между фут­болния клуб и "Тролейбусни и автобусни превози" - Стара Загора. Берое предостави на шо­фьорите 230 броя зелени те­ниски с надпис ПФК Берое на гърдите.

Борусия (Мьонхенгладбах) хареса Дуа от Лудогорец

Нападателят е оценен на 5 милиона евро

Славия ще спре Крумовград за Топ 6

Вижте подробности

Ясен е окончателният капацитет на "Българска Армия"

Стадионът ще събира междъ 16 и 18 хиляди души

Александър Любенов: Грешките изграждат

Стражът на Локо София говори по няколко теми както на терена, така и извън него

Крумовград си хареса звезда на Ботев Враца

Браян Переа има 6 гола в 25 мача този сезон

Архитект Хаджиев: Този стадион ще е впечатляващо съоръжение

"Горди сме, че по-малко от година след представянето на проекта, вече текат дейности", заяви той

Снимат филм за най-великия голмайстор на Черно море

Идеята е на фен фракция Д'Ъртанян

Томаш изгуби трима за мача с ЦСКА 1948

Сериозни проблеми за Локо Пловдив преди мача в неделя

Лудогорец поздрави Кирил Домусчиев за рождения ден

"Най-доброто предстои", обещаха "орлите" на собственика си

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки