Георги Тодоров: Ние сме си виновни за загубата, но ако ще ни третират като новаци, съжалявам

"Контузията на Ради Цонев също повлия на развоя на мача"

Георги Тодоров: Ние сме си виновни за загубата, но ако ще ни третират като новаци, съжалявам

Треньорът на Левски Георги Тодоров коментира загубата на тима му с 1:2 от Ботев (Пловдив) в Коматево.

 
„Вината си е в нас. Допуснахме много неточности и грешки в защита. Позволихме им да поведат с 2:0. Имаше чиста дузпа в наша полза. При 1:0 за Левски щеше да е друго. Съвсев различно щеше да е нашето поведението. Опитахме да се върнем в мача, но направихме много неточности в нападение в края“, заяви Тодоров.
 
„С три победи сме, но не сме изградени като отбор. Контузията на Ради също повлия на развоя на мача. Остана само Боби, който единствено създаваше агресивност в средата. За съжаление се получи и този резултат“, добави още той.
 
„Имаше червен картон за Ботев, но съдията показа жълт на друг техен футболист. Ако ще ни третират като новаци, съжалявам. Откакто съм се върнал, по един и същи начин се отнасят съдиите към нас. Четвъртият съдия му каза, че е сгрешил, но главният не поправи грешката си. Но ние сме си виновни за загубата. Трябва да изчистим грешките си и това да не стартираме мачовете по този начин. Тези момчета са на по 22 години и трябва вече да поемат отговорност. Постоянството се гради с времето. Не трябва да има такива лъкатушения. Момчетата се раздадоха, но явно не беше достатъчно“, каза Тодоров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки