Зума: Акрапович надигра Белчев, скри му топката

"Купите ни омръзнаха, сега се питаме кога отборът ще стане първи"

Зума: Акрапович надигра Белчев, скри му топката

 Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев отчете тактическото надиграване между Бруно Ак­рапович и Стамен Белчев, ко­ето бе спечелено по категори­чен начин от босненеца.

"Напълно заслужена победа на Локомотив. След мача на ЦСКА срещу Лудогорец в София (2:2) имах друго мнение за играта и футболистите на червените. Тъй като тогава те можеха и да победят. Но изключително верният так­тически подход на Бруно Акра­пович направи така, че обез­вреди всички силни страни на ЦСКА и най-вече креативните им и бързи състезатели. Особено много това важи за Али Coy и Санкаре. Сами знаете на­падателят на ЦСКА колко че­сто стига до положение и уда­ри, въпреки че има и не малко пропуски, но този път нямаше тази възможност. Тактически Акрапович надигра Белчев, скри му топката. Явно преди мачове Бруно доста се занима­ва с всички силни и слаби стра­ни на съперниците си и съумя­ва да им противодейства по най-добрия начин. Страхотна работа на Акрапович и целия екип. С тактика успява да ома­ловажи 50 процента от стой­ността на противниковите играчи. Това е голям плюс и неслучайно Локомотив Плов­див е на втора позиция", кате­горичен бе легендарният футболист и треньор пред "Тема Спорт".

"Сега ни предстои ново тежко изпитание и тактиче­ско надлъгване срещу Берое на Димитър Димитров. Заралии са с почти нов отбор, но ми­сля, че Акрапович има нужно­то време да разучи добре и тях. Наистина Берое има мно­го силен отбор. Димитров е изградил качествен състав. До 20-ата минута можеше да во­ди с 2:0 на Лудогорец", добави Зума.

"Имаме скрити надежди, че този сезон статуквото може да бъде променено. Купите ни омръзнаха, сега се питаме кога отборът ще стане първи", за­върши с доза оптимизъм Хри­сто Бонев.

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки