Сензациите в пресата: ЦСКА умува върху оферти за Али Соу

Лудогорец продава Ренан, жалба заковала биячите от събота

Сензациите в пресата: ЦСКА умува върху оферти за Али Соу

Сензациите в родната преса на 29 септември, вторник, 2020 година:

Тема Спорт: ЦСКА умува върху оферти за Али Соу

ЦСКА умува върху продажбата на Али Coy. На "Армията" е постъпила оферта за 2 милиона евро за пра­вата на нападателя. Предложението идва от елитния френски Дижон, който дo часове се очаква да трансферира вратаря си Алфред Гомис на Рен за над 10 милиона евро. Освен от Дижон чер­вените имат и други оферти за гамбиеца. Испанският Алмерия и клуб, който не е от Европа, също искат да го имат в редиците си.

Според Foot Mercato представители на Ди­жон са присъствали на "Армията" за мача с Лудогорец (2:2). Те са провели среща с ръководството на ЦСКА. Френската делегация е разговаряла и с хора от мениджърската агенция, която пред­ставлява Coy.

Червените са поис­кали 5 милиона евро за правата му. Много е вероятно след мача с Базел да се стигне до трансфер.

Целият отбор, тре­ньорският щаб и слу­жителите в клуба се подложиха вчера су­тринта на задължи­телните PCR тестове преди гостуването в Швейцария.

Тема Спорт: Лудогорец продава Ренан

Лудогорец почти сигурно ще продаде вратаря Ренан дос Сантос в чужбина. Това ще се случи, ако разградчани отпаднат от Динамо Брест и не влязат в групите на Лига Европа. Бразилският страж дори не бе картотекиран за двубоя с беларусите, което е индикация за предстоящите действия. Както е известно, двамата български вратари Владо Стоянов и Пламен Илиев вече са на линия, след като лекуваха контузии.

Стоянов пази срещу ЦСКА на "Армията", а Илиев в послед­ния двубой с Берое.

При отпадане от Динамо Брест за Лудогорец ще оста­не да се бори само за първен­ството и Купата на България и трима вратари ще нате­жат на бюджета. Ако орлите се провалят в Беларус, почти сигурно ще се търсят отбори и на други от чужденците. Ти­мът направи солидна селекция до момента с куп високоплатени иностранци.

Мач Телеграф: Жалба заковала биячите от събота


Жалба до полицията в Пловдив е била в ос­новната на присъдите, които получиха задър­жаните фенове на Левс­ки. 40 души се сдобиха с различни санкции от Районния съд под тепет­ата.

Както е известно, по време на срещата в Коматево бяха задържа­ни общо 42-а. 26 ще да­ват 60 дни обществено полезен труд и няма да имат право да посещават спортни събития у нас и чужбина в срок от 2 години. Петима ще се трудят 80 часа, осем -по 100 часа, а един ще изкупува вината си със 120 часа работа в полза на обществото. 7 ултраси се отърваха само с на­казание да не стъпват на мачове в срок от 30 ме­сеца, а друга седморка - за 26.

Според източ­ници от съда една от двете групировки, които участваха в мелето, е депозирала още в мина­лия вторник жалба до полицията, че към ней­ните членове са отпра­вени смъртни заплахи. Именно това е било взе­то впредвид от магист­ратите при част от при­съдите.

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки