УДАР: Миньор Пк привлече и Владо Манчев

Перничани представиха трите си нови попълнения

УДАР: Миньор Пк привлече и Владо Манчев

 Бившият национал Владимир Манчев се присъедини към Миньор. През пролетта той ще бъде част от щаба на Христо Янев, с когото работиха и в ЦСКА.

 
Преди първото занимание за годината на перничани представиха и трите си нови попълнения – Божидар Васев, Борис Галчев и Мирослав Будиов, които през есента бяха част от елитния Царско село.
 
„Новите футболисти са с много опит и качества. Разчитам на техния професионализъм. Надявам се именно с техните качества да вдигнем нивото на отбора“, каза наставникът Христо Янев.
 
Треньорът сподели, че целта му е била да събере играчи, които имат много опит, за да може младите момчета в състава да имат опора и подкрепа, да почерпят положителен пример.
 
Янев е категоричен, че трябва да се интегрират в отбора колкото се може повече момчета от школите на Миньор, за да може той да запази идентичността си.
 
„Миньор трябва да запази позицията си във втора лига, целта ни е да изградим отбор, който да започне за побеждава“, категоричен е Христо Янев.
 
До края на седмицата футболистите ще преминат през тестове за COVID-19 и функционални изследвания, а от понеделник заминават на подготвителен лагер в Сандански. През подготвителния период са предвидени и 5 контролни срещи, като до този момент са ясни три от съперниците Марек, Септември (София) и Ботев (Ихтиман).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки