Балъков: Показахме, че сме на прав път

"Продължаваме с нашия си план", каза мениджърът на ЦСКА 1948

Балъков: Показахме, че сме на прав път

Мениджърът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори пред медиите преди заминаването на тима за втория етап от подготовката преди подновяването на полусезона. “Червените” заминават за Турция в понеделник.

“Ние продължаваме нашия си план. Разчитаме изцяло на български футболисти. Знаем къде се намира футболът ни в последните 15-20 години. Ние трябва да работим повече от всички други, за да наваксаме всички недостатъци във футбола. Освободихме трима-четирима и привлякохме пет-шест човека. Последно взехме Стефан Статев - момче с големи перспективи. Всички са млади футболисти, някои национали. Нашата политика е много категорична и ясна. Използваме базата на националния отбор за следващата година, когато националния отбор го няма там. Условията са отлични за работа и подготовка”, каза Балъков.


“В Турция ще изиграем сериозни мачове. С Динамо Киев ще играем последна проверка преди подновяването на първенството. Винаги е добре да премериш сила със силните. Нашата цел е една и съща. Работим с млади български футболисти. Разбира се може да вземем някой по-опитни. До момента мисля, че показваме, че сме на прав път. Вярно имахме някои амплитуди в представянето си, но като цяло резултатите са положителни. Амбициите ни са да побеждаваме всеки мач, като се целим да бъдем сред шестте отбора, за да играем с най-силните отбори”.

“Това, което прилагаме е клубна философия, която не зависи от треньор. Независимо кой е начело, така се продължава. При нас трябва да е по-усилена работата, за да компенсираме някой неща, които не са усвоени в предишните години у играчите. Футболистите реагират по нормален начин на схемата на работа на пълен работен ден и я подкрепят”, каза още Балъков.



Бала също така пожела успех на новия национален селекционер Ясен Петров и се надява да има положителни резултати на представителния ни тим.

“Стискаме палци на Ясен Петров да си направи добър екип и да има повече късмет от всички нас, които сме били в националния отбор преди това. В националния отбор има много напрежение и натиск от странични фактори. Няма треньор в последните години, който да е станал селекционер и да е имал комфорт. Що се отнася до конгреса на БФС, след като президентът обяви политическите избори през април, а ние да чакаме догодина за него не е реално според мен”, заяви още Краси.

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки