Сензациите в пресата: Левски сваля Робърта от сергията, крило започва тренировки с ЦСКА от утре

Вижте най-интересното от спортните ежедневници

Сензациите в пресата: Левски сваля Робърта от сергията, крило започва тренировки с ЦСКА от утре

 "Тема спорт": Жул Кейта започва тренировки от утре 

Фланговият нападател Жул Кейта ще проведе първа тренировка с ЦСКА-София утре след 50-дневно прекъсване. Очакваше се гвинеецът да се завърне в София от родината си вчера, а в краен случай това трябва да стане днес. Кейта не е тренирал с тима от началото на декември, когато беше освободен по спешност заради кончината на брат си и оттогава бе при семейството си в Гвинея.

 

Той пропусна подготвителния лагер и контролите в Алания, като се появиха спекулации, че може да напусне, въпреки че наемът му Ланс е до лятото. Кейта обаче е получил по-длга ваканция, за се отърси от загубата на своя роднина и да се възстанови емоционално. Утре червените подновяват занимания след двудневна почивка, като на базата в Панчарево би трябвало да се появи и гвинейското крило, за да се включи във втората част от подготовката.

 

"Мач Телеграф": Левски сваля Робърта от сергията

Нападателят на Левски Найджъл Робърта ще остане на "Герена", ако до петък за него не се появи оферта, която да задоволи "сините".

 

Очаква се нидерландецът днес да бъде наблюдаван от Здравко Мамич срещу Домжале, а след това от Динамо (Загреб) да решат дали да го привлекат в редиците си. 

 

От Левски били категорични, че не могат да чакат повече нито хърватския гранд, нито Партизан, се казва още в информацията на ежедневника. Заплатата на Робърта била поносима и от "Герена" могли да се справят с нея.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки