БИЛАЛ БАРИ СЕ ОТПУШИ: Заби два гола за поеда на Левски в контрола (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Сините" не сгрешиха срещу Сливнишки герой под дъжда на "Герена"

БИЛАЛ БАРИ СЕ ОТПУШИ: Заби два гола за поеда на Левски в контрола (ВИДЕО+СНИМКИ)

Левски спечели с 2:0 срещу Сливнишки герой в контрола, играна под дъжда на "Герена". Билал Бари вкара и двата гола. Това бяха дебютните му попадения "сините". Отборът беше воден от помощник-треньора Живко Миланов. Както е известно Славиша Стоянович е в болница с коронавирус. В последните дни положителни проби за COVID-19 дадоха още Симеон Славчев, Мартин Петков, Насиру Мохамед, а със съмнение е Здравко Димитров. Всички те не взеха участие в срещата.

 

В седмата минута на мача Левски поведе с гол на Билал Бари. Нападателят се разписа за пръв път екип след пристигането му в отбора през зимата. Илия Юруков опита подаване, което защитник на гостите не успя да изчисти и топката попадна в мароканеца, който вкара в близкия ъгъл.

 

Четири след това Илия Юруков центрира в наказателното поле, където Тома Даске отправи изстрел, но стражът на Сливнишки герой спаси, а последвалият шут на Стивън Петков бе блокиран. В 18-ата минута добра атака на Левски завърши с изстрел на Бари покрай вратата. 

 

В 23-ата силен удар на Мартин Райнов бе отразен от Димитър Симеонов. Малко по-късно  Звонимир Микулич извади в ъглов удар на Марио Петков. В 39-ата минута Юруков стреля над вратата. 

 

Билал Бари вкара второто си попадение в 43-ата минута, когато засече с глава центриране на Мартин Райнов. 

 

И двата тима направиха куп промени преди началото на второто полувреме. В 52-ата минута Левски не успя да се възползва от грешка в отбраната на Сливнишки герой и да направи преднината си класическа. Три минути след това Даниел Начев подаде на границата на наказателното поле, а Валери Божинов пропусна за Илия Димитров, който стреля, но след рикошет топката излезе в корнер.  

 

Полович час преди края на терена се появи Андриан Краев, който дълго време лекуваше контузия. В 66-ата минута Валери Божинов и Даниел Начев опитаха двойно подаване в наказателното поле, но изстрелът на Начев бе слаб и Деспотов се справи без проблем. 

 

В 77-ата минута Симоне Игнатов стреля с глава след центриране от корнер на Дани Начев, но покрай вратата. В 79-ата Николай Михайлов трябваше да се намесва при далечен шут на Кристиан Миланов. Шест след това Найденов открадна топката в близост до наказателното поле на гостите. Последва подаване към Краев и той стреля от движение. Стражът на Сливнишки герой Стоян Деспотов обаче успя да блокира удара с крак. 

 

ЛЕВСКИ - СЛИВНИШКИ ГЕРОЙ 2:0

Билал Бали (7) 

Билал Бали (43)

 

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

 

ЛЕВСКИ: Звонимир Микулич, Драган Михайлович, Живко Атанасов, Георги Александров, Патрик-Габриел Галчев, Мартин Райнов, Илия Юруков, Тома Даске, Марин Петков, Стивън Петков, Билал Бари; 

 

СЛИВНИШКИ ГЕРОЙ: Димитър Симеонов, Стефан Илиев, Мартин Минчев, Мартин Костадинов, Радослав Илиев, Кристиан Николов, Марио Петков, Виктор Георгиев, Петър Малинов, Давид Димитров, Борислав Трендафилов

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки