БИТКАТА В РАЗГРАД: Последен шанс за ЦСКА да спаси сезона

"Червените" гостуват на Лудогорец в реванш за Купата след 1:1 на "Армията"

БИТКАТА В РАЗГРАД: Последен шанс за ЦСКА да спаси сезона

 Лудогорец и ЦСКА подновяват днес битката за достигане до финала на турнира за Купата на България, където вече чака Арда. 

 
Двата водещи тима в efbet Лига не успяха да се победят преди седмица на "Българска армия", като завършиха 1:1 и оставиха всичко за реванша в Разград. 
 
Двубоят е изключително важен и за двата отбора. Лудогорец води в първенството и битката за титлата изглежда предрешена. За ЦСКА-София Купата на България е последен шанс да не изпрати пореден нулев сезон. 
 
Воденият от Любослав Пенев тим трябва задължително да отбележи поне един гол днес, за да заличи допуснатия в София. Очаква се Пенев да направи само една промяна спрямо първата среща. На десния бек ще започне Турицов, а пред него на крилото ще застане Йомов, който ще замени контузеният Синклеър. Централни бранители ще са нидерландците Кох и Матей, а на левия бек ще е Мазику. В атака отново зад Кайседо ще действа Тиаго, който вкара гола в първата среща. 
 
 
Колегата му Владас Дамбраускас има колебания за защитата. Антон Недялков вече е възстановен от контузия и игра срещу Монтана през уикенда. Очаква се той да е титуляр срещу бившия си тим днес. Така Сисиньо ще остане резерва или ще смени мястото си на десния бек, където обичайно играе Икоко. В центъра на защитата ще действат Вердон и Са. Капитанът Светослав Дяков пък се завръща в групата. 
 
Оптимизмът в лагера на "червените" е свързан с факта, че те винаги елиминират "орлите" за Купата. За последно това се случи през 2019 година след 1:0 в Разград в четвъртфиналите. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки