Арда гони нова победа в елита

Тимът от Кърджали гостува на Царско село

Арда гони нова победа в елита

 Отборите на Арда и Царско село се изправят днес от 19,45 часа на стадиона край околовръстното шосе в София в двубой от последния кръг от редовния сезон в efbet Лига. 

 
И двата отбора са възприемани като приятните изненади в елита и очакванията са за интересен двубой. 
 
Треньорът на Арда Николай Киров продължава да изпитва проблеми със състава. Специалистът, който водеше преди време пловдивския Ботев, няма да може да събере пълна група за днешното гостуване. Иван Коконов имаше шансове да се завърне в състава, но това едва ли ще се случи. Извън сметките на Белия остава и Деян Лозев, който е наказан за две срещи. Санкция изтърпява и Румен Руменов. Аут е и бразилския нападател Жуниньо, който за последно игра през февруари при успеха над Ботев Враца. 
 
 
Все пак в Арда са фокусирани върху предстоящия на 19 май финал за Купата на България, където ще се изправят срещу ЦСКА-София. В същото време в Царско село излизат с приповдигнато настроение след успеха над ЦСКА-София миналия кръг и ще търсят трети пореден успех. Единственият проблем от кадрово естество пред наставника Антони Здравков е отсъствието а централния бранител Иван Бандаловски, който е наказан. Двубоят ще се играе пред публика, като домакините от Царско село пуснаха билети за 30 процента от капацитета на стадиона.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки