Иван Вуцов: Декларацията на Лудогорец е простотия

Легендата на Лев­ски Иван Вуцов ста­на първият от клуба, който коментира на­падките от страна на Лудогорец. Бив­шият треньор и играч, а сега член на управата на „сини­те", заклейми декла­рацията на разградчани като „просто­тия"

Иван Вуцов: Декларацията на Лудогорец е простотия
Легендата на Лев­ски Иван Вуцов ста­на първият от клуба, който коментира на­падките от страна на Лудогорец. Бив­шият треньор и играч, а сега член на управата на „сини­те", заклейми декла­рацията на разградчани като „просто­тия". 
 
Както е извес­тно, от Разград ата­куваха брутално То­дор Батков заради прякото излъчване на мача Левски - Ли­текс на „синия" сайт.
 
„Трябва да се спре с тези неща. Това са простотии, каквито не можем да видим никъде по Европа и света", коментира Иван Вуцов пред „Меридиан Мач".
 
„Явно има хора, които са свикнали само да ги хвалят и да им обясняват колко добре играят. А не са свикнали да понасят и критики. В един момент нап­режението им идва повече и изпадат в лични нападки, в спорове без никакви реални аргументи. С тези неща просто трябва да се спре, защото иначе риску­ваме нещата сериоз­но да излязат извън контрол. Добрият тон не бива да се на­рушава", добави още Вуцов.
 
Той призова тре­ньори, футболисти и съдии да бъдат ос­тавени на мира да си вършат работата.
 
„Трябва да има по-малко напрежение. Нека нещата се ре­шават на терена, а не да се внася пос­тоянно напрежение върху всички, които се занимават с фут­бол. От това не пе­чели никой", завър­ши един от шефове­те на „Герена". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки