Светльо Тодоров пред Novsport: Има оферти за мен, има време, ще преценяваме

Този сезон е тежък за Бербатов, но все пак той е в Манчестър Юнайтед, очакванията към него са доста големи. Не винаги става това, което очакваш

Светльо Тодоров пред Novsport: Има оферти за мен, има време, ще преценяваме

Разглеждам всякакви оферти, още нищо не се знае. Може и да се върна в България. Това заяви българският нападател на Чарлтън Светослав Тодоров пред специалния пратеник на Novsport.com в Лондон непосредствено след победата на неговия тим с 4:2 над Норич. Тодоров добави, че все още е само на 30 години и винаги е готов да помогне на националния отбор.

„Този сезон се оказа доста лош за Чарлтън. Започнахме слабо и завършихме още по-слабо. С новия треньор затънахме още повече. Имахме известни шансове да се доберем до плейофите, но след като дойде новият треньор, всичко се срина”, заяви Тоди, след което говори за своето бъдеще, както и за националния отбор на България.

„Има различни оферти за мен. С моя агент ще изчакаме и ще преценим кое е най-доброто за мен. Разглеждам всякакви оферти, така че може и да се върна в България. Колкото до националния отбор, аз съм само на 30 години и ако съм жив и здрав, съм готов да помогна”, продължи Светльо Тодоров, който нямаше как да не бъде запитан за представянето на Димитър Бербатов и критиките на английската преса към него.

„Знаете, че английските медии са доста откровени. Като играеш добре те хвърлят във въздуха, в противен случай са първите критици. Този сезон е тежък за Бербатов, но все пак той е в Манчестър Юнайтед, очакванията към него са доста големи. Не винаги става това, което очакваш”, завърши бившият национал.

*Цялото интервю със Светльо Тодоров можете да чуете в прикачения аудио-файл

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки