Сензациите в пресата: Левски картотекира Митрев за Миньор

Вратарска кри­за удари Лев­ски в навече­рието на гостуването на Ми­ньор в Перник. Почти сигурно срещата пропуска титулярят Пламен Илиев

Сензациите в пресата: Левски картотекира Митрев за Миньор

Левски картотекира Митрев за Миньор, пише "Меридиан мач"

 
Вратарска кри­за удари Лев­ски в навече­рието на гостуването на Ми­ньор в Перник. Почти сигурно срещата пропуска титулярят Пламен Илиев. Той не тренира вчера с от­бора зара­ди травма­та, която го мъчи от около месец.
 
Вратарят има много силни болки в два от пръстите си, ко­ето му пречи по време на тренировките и ма­човете. Именно зара­ди това Пламен играе на обезболяващи ин­жекции, нещо за кое­то и той самият приз­на. На „Герена" са си­гурни, че болките са основната причина за спада във формата на Илиев в последно вре­ме. Проблемът е, че контузията му се превръща в хронична, а лечението й е пълен покой.
 
Проблемите около Илиев и липсата на достоен негов замест­ник принуди спортно-техническото ръковод­ство на Левски да по­търси бившия си вра­тар Божидар Митрев. Юношата на клуба на­пусна „Герена" през лятото, след като до­говорът му не беше подновен. Оттогава той си търси нов от­бор, в който да играе редовно, но към днеш­на дата продължава да е свободен агент. Божката поддържаше довчера форма със Славия. 
 
От Левски разкриха, че най-ве­роятно Митрев ще подпише договор и ще бъде картотекиран на "Геренаи. Възможно е дори да играе срещу Миньор в неделя. Дру­гият вариант за титу­ляр в Перник е младо­кът Ивайло Василев, който се представи добре срещу Пирин (Разлог) за Купата.
 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки