Кушев иска от футболистите да покажат характер срещу "орлите"

Старши треньорът на Славия подаде оставка след загубата с 0:1 навън срещу Ботев (Враца) миналата неделя. Ден по-късно ръководството на "белите" реши да остави Кушев на работа.

Кушев иска от футболистите да покажат характер срещу "орлите"

Чавдар Янков и Дайсуке Мацуи ще пропуснат мача от "А" група на Славия с Лудогорец в събота, съобщи старши треньорът на "белите" Мартин Кушев. Той се надява столичани най-после да прекъснат черната си серия без победа от шест поредни двубоя във всички турнири. 



"Два дни преди мача ще бъдем на лагер, за да бъдем концентрирани преди двубоя. Чавдар Янков няма да бъде в групата. От два дни тренира с топка, но няма да рискуваме заради състоянието му. Мацуи отпада със сигурност, за  Павле Попара ще преценим утре", заяви Кушев на пресконференция. 



През миналата пролет Славия победи с 3:2 като домакин Лудогорец, след като в дълги периоди от мача отборът от Разград водеше с 2:1. 

"Играем с шампиона. Отборът, който играе най-добър футбол в момента. Надявам се да покажем характер след слабите резултати, да направим битка на терена и по-добрият отбор да победи. Този мач може да ни вдигне и трябва да излезем на терена концентрирано и мотивирано. Не мисля, че има спад в Лудогорец. Те създават много положения. Друг е въпросът, че не ги реализират. Това е по-скоро липса на късмет. Срещу Ботев (Враца) ние също пропуснахме доста голови ситуации. Победата ни срещу Лудогорец миналия сезон няма значение", продължи Кушев. 



Старши треньорът на Славия подаде оставка след загубата с 0:1 навън срещу Ботев (Враца) миналата неделя. Ден по-късно ръководството на "белите" реши да остави Кушев на работа.

 

"Моята оставка беше плод на това, че когато има промяна в един отбор, това може да се отрази добре. Оставката ми беше в името на тима. Аз бях взел категорично решение след мача във Враца, но после говорих с ръководството, а играчите застанаха зад мен и така промених решението си. Това показва, че работим за една цел", каза още Мартин Кушев.

Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Халфът на Ботев (Пловдив) показа голямо уважение към своя роден клуб

Венци Стефанов: Как да съм доволен? Изравниха ни в самия край!

Президентът на Славия не бе никак доволен

Загорчич: Доволен съм от играта и момчетата, макар че не победихме

Треньорът на Славия изрази задоволството си от представянето срещу Ботев (Пловдив)

Славия без Томбак и Добрев за мача с ЦСКА 1948

И двамата имат проблеми

Официално: Славия обяви привличането одобрения след проби Николай Христов

Българинът си спечели трансфер при "белите"

Венци Стефанов: Няма да спираме Вуцов при добра оферта

"Смятам, че има феърплей в първенството", обяви босът на Славия

Носител на Купата с Левски влиза в щаба на Загорчич

Михайло Шейкероски вече е в София

Славия си набеляза вратаря на Марек при продажба на Вуцов

Младият страж има впечатляващите 13 "сухи" мрежи през сезона във Втора лига

Славия си връща дуо от ЦСКА 1948 през зимата

Ради Кирилов и Емил Виячки ще акостират вероятно отново при "белите"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки