Аян Садъков: Срещу ЦСКА можем само да спечелим

"Локомотив няма какво да губи, може само да спечели в предстоящия мач срещу ЦСКА", смята старши-треньорът Аян Садъков на днешната редовна пресконференция преди утрешния 1/16 финален мач от турнира за Купата на България срещу армейцте. Toва съобщава официалният сайт на клуба. "Мисля, че момчетата ще са по-спокойни, тъй като не играем за точки, но можем да играем за себе си.

Аян Садъков: Срещу ЦСКА можем само да спечелим

"Локомотив няма какво да губи, може само да спечели в предстоящия мач срещу ЦСКА", смята старши-треньорът Аян Садъков на днешната редовна пресконференция преди утрешния 1/16 финален мач от турнира за Купата на България срещу армейцте. Toва съобщава официалният сайт на клуба.  "Мисля, че момчетата ще са по-спокойни, тъй като не играем за точки, но можем да играем за себе си.

 

 Само така могат да помогнат истинските си възможности, такива каквито ги показват на тренировките.", коментира наставникът. Той няма да може да разчита на бранителя Мартин Сечков, който има натрупани 5 жълти картона и това го вади автоматично за предстоящия двубой. Под въпрос е и капитанат Димитър Илиев, който е възстановен, но треньорския щаб ще реши до последно дали да рискува с включването му.

 


 

"Нормално е всеки треньор, чийто отбор показва незадоволителни резултати да му се търси отговорност и да си тръгне от поста. Старая се да правя, това което мисля че умея, работим нормално, но това което показват футбоистите не са техните възможности. Аз лично нямам обяснение защо това е така. Може би напрежението си казва думата." отговори на журналистически въпрос рекордьорът по мачове във всички национални гарнитури.
 

 

Срещата с ЦСКА утре, започва в 13.30 ч. на стадион "Българска армия" в София, въпреки опитите заради прякото му предаване по телевизията да бъде изместен в 18.00 ч. Планът за това обаче бе осуетен от полицията, която отказа да охранява футболното събитие, заради вероятността от сблъсъци между двете агитки, между които често припламват искри в мачовете между любимите им отбори.
 

 

На въпрос относно идеята на президентът Галя Топалова за създаване на обществен комитет, който да участва в управлението на клуба, спортно-техническия директор Николай Курбанов коментира: "Винаги съм се старал всичките си задачи да ги изпълнявам с любов към този клуб. Израснал съм тук, така както и Аян. Вчера в прав текст президентката сподели мнението си, че не е доволна от работата ми.

 

Нормално е работата ни да върви ръка за ръка с представянето и класирането на отбора. В края на краищата може да нямаме необходимите възможности да се справим. В неделя попитахме футболистите дали някой от нас тук на Лаута им пречи - те отговориха отрицателно. Всеки може да загуби, но трябва да се пребориш. Трябва да се раздаваш докрай, ако другия отбор е по-добър - ще те победи. Ако ние сме причината - нека дойдат нови хора. Докато сме тук ще вършим съвестно задълженията си." завърши шефът от Лаута.

Локо (Пд) пусна билетите за ЦСКА 1948

Мачът е в неделя от 15:15 часа на "Лаута"

ЦСКА ще удари Ботев (Пд) в първия полуфинал за Купата

Вижте подробности

Левски е подновил интереса си към вратаря на Пирин

Украинският страж може да засили конкуренцията на "Герена"

Разкриха една от причините за фурора на Черно море

Вижте подробности

Дерменджиев: След двата гола, мачът беше под наш контрол

"Винаги се играе по-спокойно в мачовете, когато водиш в класирането", заяви той

Киров: След червения картон ситуацията излезе извън контрол

„Трябва да обръщаме внимание на положителните неща.“, призова треньорът на Арда

Дончич: Нямаме психика

"Ще се борим до последно за оставане в елита", заяви треньорът на Локо София

Валентин Илиев: Нещата ще вървят към по-добро

"Показахме друго ниво", доволен бе треньорът на ЦСКА 1948

НА КРАЧКА ОТ 13-ТА: Лудогорец се разправи и с Арда (ВИДЕО)

"Орлите" на 11 точки от втория Черно море

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки