Пенев: Имаме играчи, които могат да заместят Бербатов, но трябва да намалят посещенията в студентското градче

Наставникът на ЦСКА Димитър Пенев получи статуетка с формата на футболна топка, с която бе отличен за треньор на месец октомври, предаде репортер на „Нов Спорт”. „Засега всичко върви по моите сметки. Накрая на полусезона трябва да имаме аванс от пет точки пред другите отбори. Смятам, че имаме млади и надеждни играчи, които могат да достигнат постиженията на Бербатов. Ще разчитам на тях, но те трябва да намалят малко посещенията на студентското градче, коментира Пенев в типичния си духовит тон.

Пенев: Имаме играчи, които могат да заместят Бербатов, но трябва да намалят посещенията в студентското градче
Наставникът на ЦСКА Димитър Пенев получи статуетка с формата на футболна топка, с която бе отличен за треньор на месец октомври, предаде репортер на „Нов Спорт”.

„Засега всичко върви по моите сметки. Накрая на полусезона трябва да имаме аванс от пет точки пред другите отбори. Смятам, че имаме млади и надеждни играчи, които могат да достигнат постиженията на Бербатов. Ще разчитам на тях, но те трябва да намалят малко посещенията на студентското градче, коментира Пенев в типичния си духовит тон.

Старши треньорът на ЦСКА сподели, че настройката за мача с Локомотив София е само и единствено за победа.
„Предстои ни поредния мач в шампионата срещу един сериозен Локомотив, който има амбиции като на ЦСКА, Левски и Литекс да бъде шампион и носител на Купата. Имаме предимство независимо, че сме гости. Трябва да защитим нашия аванс в първенството.
Ние не се притесняваме, че може да изпуснем първото място. Явно някой отвън се притеснява за нас. Ще преценим, дали Владимир Манчев и Кирил Котев, които днес подновиха тренировки с клуба ще вземат участие в срещата”, допълни Пенев.
 
Специалистът заяви още, че едва след двубоя с Литекс ще обяви, с кои футболисти ще се раздели ЦСКА и къде ще се проведат подготвителните лагери на „армейците” през зимата.

На символичната церемония в пресклуб „България” награди получиха и футболистите на ЦСКА Виктор Морозс и Здравко Лазаров. Те бяха отличени за играч съответно на 9-ти и 11-ти кръг от анкетата на вестник „Футбол”.
 

Пълния запис от пресконференцията можете да чуете в аудио файла.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки