Трима напуснаха Черноморец, Румен Трифонов подписа с Локо (Сф)

Към железничарите се присъединиха още Искрен Писаров и Бранимир Костадинов

Трима напуснаха Черноморец, Румен Трифонов подписа с Локо (Сф)
Нови трима футболисти напускат Черноморец (Бургас) и няма да бъдат част от отбора за пролетния дял на първенството. Това са нападателят Венцислав Христов, който разтрогва по вина на клуба, както и двамата защитници Николай Николов и Румен Трифонов.

Христов претендира за неполучени две заплати и е внесъл молба за прекратяване на контракта по вина на клуба. Трифонов и Николов пък си отиват след разтрогнати договори по взаимно съгласие. Преди тях пак по взаимно съгласие напусна и крилото Даниел Младенов.
 

Христов дойде в Черноморец от Монтана и при Димитър Димитров-Херо постави свой личен рекорд - 10 гола за година и половина. През този сезон той има пет попадения. Николов има два периода в Черноморец, в които е изиграл 91 мача и е вкарал 5 попадения. Трифонов пък записа едва 116 минути за "акулите".  

Междувременно Румен Трифонов подписа с Локо (Сф) за срок от 1,5 години. Същото сториха Искрен Писаров и Бранимир Костадинов, съобщи пред Дарик изпълнителният директор на клуба Георги Марков. Те се присъединяват към вече парафиралите с железничарите Крум Бибишков, Ивелин Янев и Божидар Митрев и новите футболисти в тима за пролетния полусезон са вече шестима.
 
„Оставаме да чакаме само отговора на Том. За Милиев – няма развитие“, добави Георги Марков.

Отборът от "Надежда" започва подготовка на 10 януари от 11.30 часа на стадион "Локомотив". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки