Йешич за думите на Майкъла: Не обръщам внимание, тук сме, за да вършим работа (ВИДЕО)

Генерала призова за обединение на шефове, треньори, играчи и фенове за доброто на ЦСКА

Йешич за думите на Майкъла: Не обръщам внимание, тук сме, за да вършим работа (ВИДЕО)
Новият треньор на ЦСКА Миодраг Йешич директно заяви, че не обръща внимание на думите на изпълнителния директор Георги Илиев-Майкъла.
 
При заминаването на ЦСКА за първия зимен лагер в Турция, Йешич бе попитан как ще се отнесе към предупреждението на Майкъла, че трябва отново да се докаже като треньор в първите си 6 месеца начело на клуба. Това предизвика лаконичен отговор от сърбина:

„Не обръщам внимание на това какво е било и какво ще бъде. Ще видим. Тук сме, за да вършим работа и да даваме всичко от себе си - целият щаб и играчите. Не искам да коментирам тази тема. Какво ще стане, ще видим.”



Фракцията „Офанзива” открито протестира срещу сътресенията в ЦСКА, но Йешич заяви, че само като едно цяло отборът ще успее. Според него обединението на шефове, играчи и публика ще бъде постигнато само с пределна мобилизация, добри игри и победи.
 

„Не искам да се занимавам със странични неща. Не трябва да има разделение, искам да сме всички едно цяло. Ще видим как ще ме приемат феновете на първия мач, зависи как тръгне първенството. Ако играем добре и направим добри резултати, мисля, че можем да се обединим всички.”, заяви Йешич пред репортер на Novsport.com на летище „София”. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки