bwin удължи договора за спонсорство на MotoGP и за сезон 2010

С подновяването на спонсорския договор с носителя на правата за MotoGP, Dorna Sports S.L., bwin продължава своята подкрепа за най-голямото международно състезание по мотоциклетизъм

bwin удължи договора за спонсорство на MotoGP и за сезон 2010
С подновяването на спонсорския договор  с носителя на правата  за MotoGP, Dorna Sports S.L., bwin продължава своята подкрепа за най-голямото международно състезание по мотоциклетизъм.  
 
bwin ще продължи да бъде генерален спонсор на Gran Premio de España в Херес и на Grande Premio de Portugal в Ещорил и ще има значимо присъствие на Гранд При в Мисано и Бърно. Договорът стъпва върху настоящото партньорство между bwin и MotoGP, което започна през 2004 г., и по същество представлява престижно спонсорство с глобално покритие. 
 
Както и  досега, логото на bwin ще се вижда над пистата, ще присъства под формата на пана от двете й страни, ще бъде видимо в пита и на стартовата линия. Ясно изразено брандиране ще има и на подиума, в местата за пресконференции и под формата на трансперанти в телевизионните интервюта.  
 
Шефът на отдел „Международен  спортен маркетинг” в bwin, Андреа Гауденци, коментира: „Тъй като продължаваме да бъдем изцяло отдадени на Световния шампионат по MotoGP, най-естественото нещо за нас беше да подновим партньорството си с Dorna Sports. Излъчването на MotoGP достига до стотици милиони зрители в Европа и целия свят. Превърна се в едно от най-вълнуващите спортни събития и пасва много добре на марката bwin.” 
 

Изпълнителният  директор на Dorna Sports, Пау Сераканта, добавя: „През годините на нашето партньорство, bwin се доказа като значим и надежден партньор на MotoGP, с много енергия и иновации. Без съмнение, bwin дава на MotoGP допълнителна мощ.” 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки