Йешич: Трябваше да спечелим с 2 гола разлика

"В последната секунда направихме дузпа, а на нас не ни дадоха две", коментира наставникът на ЦСКА след мача със Заглебие Любин

Йешич: Трябваше да спечелим с 2 гола разлика

Наставникът на ЦСКА – Миодраг Йешич, е на мнение, че отборът му е трябвало да спечели с 2 гола разлика в редовното време на мача срещу Заглебие Любин. „Армейците” загубиха от полския тим след изпълнение на дузпи и по този начин пропуснаха възможността да триумфират в турнира „Голд сити”.

”Важното е, че няма контузени, както след мача с Александрия. Трябваше да спечелим с 2 гола разлика. В последната секунда направихме дузпа, а на нас не ни дадоха две. Доволен съм от играта, можехме да спечелим, но това не е най-важното. Има импулс в играта.

Ако искахме да играем за резултат щяхме да оставим Мартин Камбуров докрая. Искахме да разпределим игровите минути горе-долу поравно за всички, за да не се трупа умора.

Все пак ние трябва да съжаляваме. Ще си вземем поука за напред. Продължаваме да се готвим. Има да чистим още неща от играта ни”, коментира Йешич пред официалния сайт на клуба.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки