Сензациите в пресата: Бунт срещу Ники Илиев на "Герена"

И още: ЦСКА лъже за Варела, Георги Христов кандидат за Локо (Пд), Христо Янев между ЦСКА и Славия

Сензациите в пресата: Бунт срещу Ники Илиев на "Герена"

Сензациите в пресата днес, понеделник, 11 февруари 2013 година:

Меридиан мач: Бунт на „Герена” срещу Ники Илиев

Членът на УС на Левски Ники Илиев предизвика бунт на „Герена", научи „Меридиан Мач". Легендарни­ят защитник, който в момента се води директор на ДЮШ на „сините", си навлече гнева на треньорите от шко­лата и служителите в администрацията на клуба. Причина за това стана спор за паркиране около клубната сграда на улица „Тодорини кукли".


Ники Или­ев се изнервил, че не може да паркира в непосредствена близост до офиса, защото там имало коли на други служители на Левски. Той отишъл при Константин Баждеков и поискал фи­нансовият директор да издаде заповед, която да забрани на треньорите от ДЮШ и хората от администрацията на клуба да спират на паркинга.

Баждеков издал заповедта, но ощетените „сини" служители конт­раатакували. В кратки срокове те събрали подписка срещу Ники Илиев. В нея имало десетки име­на. Чле­нът на УС се огънал под натиска и опитал да се оправ­дае с Баждеков, ка­то показал неговия подпис под запо­ведта. Служителите обаче знаели откъ­де им е дошъл проблемът и про­дължили да гледат накриво Ники Илиев. В крайна сметка заповедта била отменена и служителите спече­лили бунта срещу най-новия член на УС.

Меридиан мач: Договорът на Варела три пъти по-къс

Най-новото попъл­нение на ЦСКА - Игнасио Варела, ще играе под наем от Палермо на „Българска армия" до края на сезона. Поне това по­казва депозираният в БФС договор на футболиста с „червени­те".

Този факт обаче се разминава с офи­циално обявеното от страна на ЦСКА, че контрактът на Варела е за 1,5 години, тъй като той е три пъти по-къс. Думите на из­пълнителния дирек­тор на клуба Георги Илиев-Майкъла, кой­то каза, че уругваецът е купен, а не е взет под наем, също не от­говарят на истината
 
Почти сигурно след края на сезона ЦСКА и Палермо отново ще седнат на масата за преговори за удължа­ване на договора на халфа. Стига, разби­ра се, „червените", а и самият футболист да са доволни от слу­чилото се в предход­ните месеци.
 
„Армейците" не платиха трансферна сума на Палермо за Варела. Те обаче ще дават цялата му зап­лата, която възлиза на 15 000 евро месеч­но.

„Меридиан Мач" вече съобщи, че сред футболистите на ЦСКА веднага тръг­наха брожения заради този факт. Не е тайна, че халфът, който през есента рита за Ботев (Bp), е любимец на шефовете. Георги Ил­иев-Майкъла го наре­че „Играч от класата на Зику и Мораеш". Забравяйки факта, че до момента в карие­рата си Варела няма гол и асистенция в професионалния фут­бол, въпреки че преди година Палермо пла­ти 2,8 млн. евро за правата му.
 
Тема Спорт:  Георги Христов вариант за Локо Пд

Георги Христов е вариант за атаката на Локомотив Пловдив, разбра „Тема Спорт". Старши треньорът на черно-белите Стефан Генов задължи­телно иска да привлече напа­дател. Очаква се в близките дни играчът да разговаря с ръ­ководството на смърфовете.

Единственото притеснение на този етап е как евентуал­но ще бъде приет Христов от
феновете, ако се стигне до трансфер. Причината е, че преди да премине в Левски, той носи екипа на вечния съ­перник - Ботев Пловдив, и до­ри стана голмайстор на А гру­па с канарчетата.

В началото на годината футболистът бе освободен от Локомотив София и в мо­мента е свободен агент. Ин­тересното е, че Христов бе вариант за „Лаута" и когато начело на смърфовете бе
Емил Велев.

Сред опциите за подсилва­не на атаката на черно-белите е и бившият нападател на Литекс Герасим Заков. Той е желан от Стефан Генов, но на този етап няма зелена свет­лина за привличането му от собственика на Локомотив Пловдив Веселин Марешки. Развитие около евентуален нов нападател се очаква да има след завръщането на ти­ма от лагера в Турция.

Меридиан мач: Ицо Янев между ЦСКА и Славия

Един от най-силни­те футболисти на ЦСКА през този век -Христо Янев, е много близо до завръщане в клуба. Той разтрогна договора си с гръцкия втородивизионен Панатойликос и вече е свободен агент.

Пре­говори между „черве­ните" и Джуджето, ка­къвто е прякорът на футболиста, текат от началото на 2013 г., но контрактът му с втородивизионния тим се оказваше преч­ка. В очакване на Янев ЦСКА привлече други двама офанзивни футболисти - Спас Делев и Игнасио Лорес Варела. Въпреки това лично Миодраг Йешич държи на Янев и иска да го върне на „Армията".

Ако в крайна сметка прего­ворите пропаднат, ко­ето не е изключено, халфът може да пре­мине в Славия. Вече са проведени разгово­ри в тази насока, но „Овча купел" е единс­твено резервен вари­ант. Оферта към Христо Янев има и от друг български отбор. Той напусна със скан­дал ЦСКА след отпа­дането от Мура, въпреки че се бе върнал при „армейците" само два месеца по-рано. След няколкомесечен и определено неуспешен престой в Гърция обаче Янев отново е актуален за „червени­те".
Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки