Прекратиха Локо (Пловдив) - Любимец (+Снимки)

Мартин Кавдански бележи единствения гол в мача, Атанас Узунов изкара срещата докрай като рефер

Прекратиха Локо (Пловдив) - Любимец (+Снимки)
Елиният Локомотив (Пловдив) победи втородивизионния Любимец с минималното 1:0 в скучна контрола, играна следобед на стадион "Пловдив". Единственият гол в мача вкара с глава Мартин Кавдански в 39-ата минута, който се възползва от неразчетеното излизане на противниковия вратар. 
 
По-интересното обаче се случи през вторите 45 минути, когато отново липсваше футбол, за сметка на това зрелището бе налице. 
 
Двадесет минути преди края на срещата Симеон Иванов от състава на Люимец влезе остро в краката на Даниел Георгиев, което бе само малка част от грубите деяния на играчите на гостите. 
 


До този момент Георги Кабаков бе безупречен, като за грубото влизане бе приготвил червен картон на Иванов.
 
До показването му обаче не се стигна, тъй като футболистите на Локомотив скочиха на извършителя - българския Матераци. Острото изпускане на нервите предизвика група привърженици да нахлуе на терена и да потърси сметка за случващото се, което принуди "черно-белите" футболисти да укротят запалянковците, с което до инциденти не се стигна. 
 


Да утешават страстите със закъснение се включиха ръководители, служители и охранители от Лаута. 
 
Съдийската тройка начело с Георги Кабаков обаче взе справедливото решение и поради липса на организация и предпоставки за рисково доиграване - мачът бе прекратен. Това се случва за втори път в рамките на година и половина и то отново срещу същия Любимец. 
 


Дори и Атанас Узунов не успя да убеди арбитрите да се върнат на терена. Административният директор не се поколеба да захвърли връхната си дреха и да надуе свирката. 
 
До края на полувремето в действия вкара и картоните. Покрай тъч-линиите се включиха помощник-треньора Петър Пашев и полевият футболист Георги Мечечиев.

Официална фенстраница на Локо (Пловдив)

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки